Следвайте ни

Дават пенсиите с 50 лева бонус от утре

viber icon

Изплащането на пенсиите за май т.г. и еднократната допълнителна сума от 50 лева към тях ще бъде в периода между 7 май (петък) и 20 май (четвъртък).

Допълнителната сума от 50 лева ще получат около 2,1 милиона пенсионери. Тя ще се изплаща за десети пореден месец на всички пенсионери, независимо от размера на техните пенсии, съобщиха от НОИ.

За изплащането на допълнителните суми за май с постановление на Министерския съвет са одобрени 104,4 млн. лв. като допълнителен трансфер по бюджета на държавното обществено осигуряване за 2021 г.

Изплащането на сумите чрез пощенските станции ще се извършва съобразно изготвен график, който ще бъде предварително обявен във всяка една от тях. Преводите на майските пенсии по сметките на пенсионерите, които получават пенсиите си по банков път, ще бъдат извършени на 7 май 2021 г

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

Krypto

Krypto

06.05.2021 | 21:58

Търсите нови възможности за финансова независимост, стабилност и просперитет? Попаднахте на точното място! Само тук и сега ще узнаете как да спечелите страхотни допълнителни доходи с работа от вкъщи или което и да е място по света и у нас! Работете колкото си пожелаете и когато си искате! Необходимо Ви е малко свободно време, лаптоп, компютър, таблет или смартфон, връзка с интернет и започвате. Печелете лесно и си харчете парите със здраве! Как ще се случи това, вижте тук : WWW.RABOTAIDOHOD.SIMPLESITE.COM - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Надомна работа, допълнителни доходи, работа от вкъщи, работа по интернет, онлайн бизнес

Отговори
1 1
НОСТРАДАМУС

НОСТРАДАМУС

06.05.2021 | 21:14

Брей каква щедрост.Сега с тези 25 евро всички пенсионери ще забогатеят.Простаци,затова ли нашите майки и бащи цял живот са работили като роби.С тези мижави 50 лв. искате да ги купите и да им запушите устите.В същото време прибирате милиони и милиарди от разни международни помощи.Но не забравяйте,че не сте вечни.Когато ви дойдат повиквателните от Онзи горе,тогава ще разберете,че с тези пари няма да може да си купите място в рая.Идиоти.

Отговори
1 1
Пак ли си

Пак ли си

07.05.2021 | 02:43

Пиян,бе, човек?!?!

Отговори
1 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?