Следвайте ни

Дъщерята на Гала с разтърсващи признания за последствията от COVID-19

viber icon

Почти два месеца, след като дъщерята на Гала - Мари Константин Будева, прекара COVID-19, последиците от заразата продължават да мъчат младата дама. Мари се оплака в социалните мрежи, че в момента се чувства много по-лошо, отколкото по време на боледуването си. 

Дъщерята на водещата се включи в Инстаграм, за да отговаря на въпроси на феновете и почитателите й, които продължават да се интересуват от опита й с COVID-19.

"В интерес на истината короната сега ми се струва като разходка в парка, в сравнение с последиците. Вероятно при много хора не е така и не искам да стряскам никого, но аз с всеки ден се чувствам все по-зле.

Изминалата седмица ми беше много трудна в това отношение. Умора, главоболие, болки, кашлица и никаква мисъл в главата (това не е ново)", сподели Будева, пише blitz.bg.

Самата Гала, както и половинката й Стефан, също прекараха COVID-19. За щастие двамата не проявиха тежки симптоми и нямаше усложнения. Мари обаче намери нов любопитен страничен ефект на вируса по време на боледуването си. Ръцете на младата дама се сбръчкаха спонтанно, без тя да ги е мокрила.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Василев

Василев

16.01.2021 | 14:35

Б.....

Отговори
1 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще се ваксинирате ли срещу COVID-19?