Следвайте ни

Да видят какво е! Пловдивски проблем изтормози софиянци СНИМКИ

viber icon

Софиянци се сблъскаха с един от големите проблеми на Пловдив. Електронните информационни табла на спирките за наземния градски транспорт в София тази сутрин не работят. А там, където работят, изписват надпис за технически проблем.

Заради проблема в четвъртък сутрин отиващите на работа граждани не могат да се осведомят за оставащото време до пристигането на съответното превозно средно – трамвай, тролей или автобус.

На две от спирките в центъра на града – на площад Гарибалди, откъде минават няколко трамвая, електронните табла показват съобщение за технически проблем, пише БГНЕС.

На спирка на трамвая по линия №5 в Красно село пък таблата въобще не работят.

От Столична община казаха, че работят по отстраняване на техническия проблем. Проблемът засяга само информационните табла на наземния транспорт, таблата в метрото работят.

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Йордан

Йордан

11.02.2021 | 10:42

Да има и такива моменти за технически проблем. Само, че в София таблата си работят, а в Пловдив за 20 милиона проект нищо не работи. Глупаво е да се прави сравнение със София и Пловдив. Лично съм посещавал Центъра за градско мобилност и останах възхитен от интелекта на хората работещи там. В Пловдив на деня на отворените врати бях в Центъра за управление на трафика , имаше само един мъж Петров който знаеше за какво става въпрос. Диспечерите бяха на около 63г-65г. когато попитах с какво образование са ми бе казано, че то нямало значение! Затова моля, моля не правете това сравнение - разликата е от тук до небето.

Отговори
1 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай