49
Следвайте ни

Да се молим! Видът на Сашка Васева буди тревога СНИМКИ

viber icon

Състоянието на певицата Сашка Васева е критично, призна нейният съпруг Христо Бакърджиев. На изпълнителката й предстои тежка операция в Германия за премахване на тумора в мозъка й. 

"Пожелавам си здраве! Имам насрочена операция, скоро е. Имам нужда от любовта на публиката само.  Нямам дарителска сметка. Прогнозите на лекарите са благоприятни. Казват, че зрението ще се възстанови", отговори Сашка в предаване по bTV.

 "Състоянието е критично, болестта напредва. Спешно трябва да се предприеме интервенция. Следващата стъпка е операция, единствено това може да доведе до спасение. 90 000 евро ще бъде началната сума, нужна за операция. Диагнозата пристигна много бързо при нас и не можем в тези срокове да реагираме с парите. Сашка има тумор в мозъка. Всичко ще се организира, ще се намерят парите, но трябва време, а то се оказва скъпо и ценно за живота", заяви мъжът до нея Христо Бакърджиев.  

По повод финансовите нужди на семейството и разходите по лечението на певицата той казва: "Опитваме се, както можем. Много приятели предложиха помощ. Единствено с кратките срокове сме притеснени и може евентуално да се обърнем за помощ. Само тогава. Нашата дъщеря е с нас в Германия". 

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

Бай Тошо

Бай Тошо

17.10.2021 | 13:25

До тук свършва пародията Европейски съюз - някакви хора да се молят за пари, за здраве, за да живеят! Кога при комунизма беше така или ще дойде някой доктор от СССР и ще иска майка и баща си в пари?

Отговори
2 4
Мимето

Мимето

17.10.2021 | 14:05

При комунизма не беше излязла модата да си присаждат мозък в чужбина

Отговори
2 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво е най-важното, което новото правителство трябва да свърши в следващите месеци?