Следвайте ни

Да помислим за безопасността по пътищата 

viber icon

Отбелязваме Националния ден на безопасността на движението по пътищата. По традиция днес се организират редица инициативи, които преминават под мотото „На пътя животът е с предимство“. 

В отбелязването се включват редица общини, неправителствени организации и социално отговорни компании. С това се цели привличане на допълнително обществено внимание към проблемите на пътната безопасност, не само на този ден, но и през цялата година. Датата е избрана и поради факта, че сега започват месеците, в които традиционно се предприемат много пътувания и когато настъпват най-голям брой тежки катастрофи. 

От Държавната агенция „Безопасност на движението по пътищата“ се обръщат с призив към всички хора – бъдете внимателни и толерантни на пътя.

"Никой, никога не знае кога ще попадне в инцидент – вземете всички мерки за превенция сега, защото в следващата минута може да е късно. Шофирайте така, сякаш всяко дете на пътя е Вашето!", призовават от агенцията. 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво ще се случи в България след изборите на 11 юли?