Следвайте ни

Д-р Симидчиев: Новоизлюпените имунолози станаха боксови коментатори

viber icon

Едва ли има човек, на чиято стена във фейсбук  да няма поне 100 коментара за шоуто Пулев - Джошуа. Най-добре обобщи ситуацията доктор Александър Симидчиев, прочутият пулмолог от МВР болница.

"Невероятно е колко пластичен е човешкият интелект. В рамките на 12 часа, всички новоизлюпени имунолози и епидемиолози се преквалифицираха в боксови коментатори", написа той.

Ще ви предложим и едно мнение на майстор на бойните спортове - "хиподилът" Светльо Витков. Реалистично! 


 
 "Никой от нас не е заставал на ринга, за да се бие за титлите в тежка категория, затова и считам за редно да сме по-обрани в коментарите. Така, както и двубоят между Джошуа и Пулев показа, че в големия спорт, най-важното качество е дисциплината, превърната в самоконтрол.

“Trash talking” е преди мача, а не по време и на ринга печели по-подготвеният и по-концентриран боксьор. Всяка грешка в стратегията, в тактиката и в изпълнението се наказва. Това и се случи.
Джошуа показа висока класа в развитие, в която Пулев не можа да намери пробойна. Респект и за усилията му, за да стигне след 7 години отново на финал.
Добър и поучителен мач".
 
 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Ако

Ако

13.12.2020 | 12:34

Пулев беше победителя възхищението на доктор Симидчиев щеше да е много по голямо/А още по голямо ще е ако една сутрин се събудим без К19.Всяка професия създава такива моменти при успех.

Отговори
2 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Знаете ли коя е ОСНОВНАТА причина за заболяванията, свързани с тютюнопушенето?