Следвайте ни

Д-р Дариткова: Ако Радев иска да реализира политически проект, да излезе от Президентството

viber icon

"Ако Румен Радев иска да реализира политически проект, да излезе от Президентството, да направи своя политическа партия и да се срещнем на полето, на което можем да правим разговори за политики", заяви пред БНР председателката на парламентарната група на ГЕРБ д-р Даниела Дариткова.

След това зададе риторичен въпрос дали призоваването от висши представители на властта за сваляне на едно демократично избрано правителство не е погазване на закона и на Конституцията. 

По думите ѝ управляващите се опитват да разберат защо, когато се гради стабилна перспектива на държавата, българите не виждат перспектива за своите деца и искат промяна. Дариткова не пропусна да отбележи и факта, че винаги при установяване на нередност от страна на членовете на партията или министрите отговорът на ГЕРБ е бил подаване на оставката на виновника.

Дариткова призова гражданите по време на митинги и демонстрации да не нарушават правовия ред в държавата: "Чуваме възгласи за това, че трябва да се махат партиите, че не харесват никой от управляващите сега политици. Затова допринася тежкият раздор между институциите. Отговорността трябва да се поеме първо от президентската институция, защото войната започна от там, а ние бяхме предизвикани да влезем в този двубой. Това няма да доведе до нищо добро".

В криза политическите партии трябва да търсят това, което ги обединява, категорична е Дариткова.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

Лина

Лина

15.07.2020 | 18:15

На тези все някой друг им е виновен, а те света вода ненапита. Споко, идва и вашия ред.

Отговори
0 0
МАМИЦАТА ВИ МРЪСНА...............

МАМИЦАТА ВИ МРЪСНА...............

13.07.2020 | 10:02

ДА СЕ РАЗСЛЕДВА ДАРИТКОВА И НЕЙНОТО ИМОТНО СЪСТОЯНИЕ !!!!! ТОВА ВЕДНАГА СЛЕД КАТО ГИ ИЗМЕТЕМ ДО КРАК.................

Отговори
1 0
МАМИЦАТА ВИ МРЪСНА...............

МАМИЦАТА ВИ МРЪСНА...............

13.07.2020 | 10:00

радев си е радев !!!!!!!! ти крадло дето се правиш на умряла лисица и заедно със сестра ти и крадливия й мъж мирослав найденов завладяхте цялата страна.....изядохме ви 20 годишното ирландско месо като днеска заклано.... набутахте на 5000 агнета внос от румъния ушни марки и искахте да ги изнесете като български.... направихте частна лаборатория и гърчите цяла южна България да изследва при вас иначе няма бизнес...... направихте на границата златния гьол дето таксата беша 5 лв на кола да мине през една локва........ това го прави вашия семеен бизнес ...а помагачите ви на терен --пловдив д-р светозар василев и д-р теодора севова за вас не пиша живеят в лукс и разкош..... д-р василев с цялото семейство живее във виена в лукс и развива пак вашата международна вече дейност за търговия с недвижими имоти и дъръ бъра.... севова пък след като по ваша вина разсипа бизнеса на хората в пловдив като наследник на доктора василев като директори на БАБАХ.... си купи два апартамента в пловдив един над друг сега чака трети за има няма 500 000лв................ това е с вас и ти КРАДЛО ЩЕ ПОСТАВЯШ УСЛОВИЯ.................ТАКЪВ ЩЕ ГО РУЧАТЕ ЗАДНО С ЖАБЕТАТА ЧЕ НЯМА ДА СЕ СЕТИШ ОТ КЪДЕ ВИ Е ДОШЛО....ИЗРОДИ КОЙ ВИ РОДИ ....?!?! ДО ГУША НИ ДОЙДОХТЕ КОКАЛА ВЕЧЕ УСЕЩА НОЖА.................

Отговори
3 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво очаквате от промените в кабинета "Борисов 3"?