Следвайте ни

Скандални разкрития: Божков кроял пъклени планове за тотото

viber icon

Бившият съдружник на дубайския беглец Васил Божков - Цветомир Найденов твърди, че хазартният бос е искал да фалира държавното тото и да го приватизира. Ето какво написа той във фейсбук:

"В цяла Европа моментните лотарии са държавен монопол, държавни концесии или нещо подобно. Никъде в света няма възможност частен оператор да организира лотария в конкуренция с лотария, организирана от държавата. Та в този ред на мисли, а и в унисон със споровете кой и как е дал възможност дълги години Васил Крумов Божков да си разиграва коня както си иска, нека да се провери КОГА и КАК в Закона за хазарта се появиха тези текстове, че частник може да организира лотарии и тото в България.

То е ясно, че Черепа ги излобира тези промени... въпросът е да се види кой му уйдиса на акъла? Не му стигна времето да фалира и Тотото (а Чери положи огромни усилия да го удуши) , а после и да го приватизира... тази велинградска завалийка.
Законът на Валери Симеонов за лотариите върна нормалното положение и в България.
#бъдетеизлъгани".

Още от категорията

Виж всички

Коментари (5)

Неук

Неук

29.06.2020 | 16:42

Найденов, защо държавата траеше толкова много? Кой управлява държавата последните 10 години и имаше възможност да спре този така наречен от Вас Монопол? Или така е било угодно на управляващите политици, що ли? Вие май взимате за мезе народа от простотия ли ? Не май някой сега пренарежда картите, а Вие щом изнасяте разни сведения за корупция, убийства Защо мълчахте досега и това не Ви ли прави съучастник и укривател ?

Отговори
17 1
Шишко мамински

Шишко мамински

29.06.2020 | 15:58

А кой разрешава тези неща? Какви са тези статий и кой ви кара да ги пишете? хората не са глупави и сами разбират че обслужвате едно дебело мамино синче

Отговори
12 3
лимбо

лимбо

29.06.2020 | 15:30

Кадиев , дето пусна с БСП лобиския закон за хазарта преди 7г. , и той възмутен- зер хазната била ощетена (с негово съучастие). Докат не ни огладнеят изцяло задниците и дойде часа на истините , няма да се опраим.

Отговори
10 4
Радунчо

Радунчо

29.06.2020 | 14:20

Кой ма..аф ви плаща бе де..или постоянно да преписвате всички измишльотини и скудоумни фантазии на това нещо Найденов.Той тия дни ще изпише и ,че Черепа е искал да купи БНБ и златния резерв барабар със сребърния фонд и Националния исторически музей и вие нещастни копрофаги ще го копирате в още по-нещастния си сайт.Горко за остатъците от журналистика у нас.То в Пловдивът ква ли журналистика?У София пуйки - у Филибето маришки жаби празноглави.

Отговори
14 5
Валентин ангелов

Валентин ангелов

29.06.2020 | 14:18

Божков кроял планове да заграби Тотото?! А от 1989г , до сега Кой краде от Тотото???? И в един период от време Кой постави една Свиня в управлението на Тотото????

Отговори
20 3

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Остана ли ви отпуск за ваканция през лятото?