Следвайте ни

Цветелин Кънчев към Ангел Рашков:Баща ти знае само пари, жени и виагра!

viber icon

Синът на Кирил Рашков - Ангел, и председателят на "Евророма" Цветелин Кънчев направиха уникален дуел в уникален телемост, осъществен в тв предаването "Гореща точка" по TВ7, цитиран от novini.bg.

Макар и в различни градове, двамата бяха събрани, за да изяснят отношенията си по делото за поръчкови убийства. Първоначалните данни по случая сочат, че четирима ромски барони, включително т.нар. Цар Киро, са подготвяли убийства, сред които и това на Цветелин Кънчев.
Лидерът на "Евророма" Цветелин Кънчев отрече обвиненията, отправени по негов адрес от Ангел Рашков. Той се учуди на няколко от взаимоизключващите се твърдения на пловдивчанина, сред които и това, че от една страна Кънчев няма нищо общо с ромската общност, а от друга е "кръвен брат" с председателя на Мешерето Христо Върбанов.

"Ангел в крайна сметка да уточни какво казва", коментира през смях Кънчев. Той подчерта, че единственото петно в досието му е свързано с осъдителна присъда заради едно куче - провинение, контрастиращо рязко на делата на фамилия Рашкови. "Анго, ти имаш 16-годишна присъда в Гърция за наркотици", извика Кънчев на по-висок тон.

Той отхвърли категорично и твърденията, че е канил в "Евророма" някого от фамилията на Кирил Рашков. "За какво са ми? Бай Киро говори само за пари, за жени и за виагра", отсече Кънчев, след което посъветва своя опонент първо да изясни отношенията в семейството си. "Заради твоите бивши жени ли си ядосан на баща си?", атакува Кънчев, визирайки вероятно слуховете за въвличане в оргии на обесилата се преди години съпруга на Ангел.

Лидерът на "Евророма" се учуди от разнопосочното говорене по негов адрес от страна на Рашкови: "Както твърдят, че нямам позиции сред ромите и те не ме обичат, така ме изкарват изключително влиятелен политик, който пробива чрез изключително сложни маневри".

Подобно на досегашните си изяви по повод арестите, свързани с евентуалното му убийство, Цветелин Кънчев призова съда да издаде бъдещите си постановления, без да се влияе от странични фактори и ако доказателствата срещу групата на Любомир Илиев не са достатъчни, да пусне задържаните на свобода.

Той призова фамилията на Кирил Рашков първо да се извини, "ако трябва на колене", на жителите на пловдивското село Катуница и чак тогава да претендира за каквото и да било. "Нормално е да не ми изпращат питка със сол. Все пак многократно съм ги изобличавал публично, най-вече за присвояването на царските правомощия, в които между другото те си повярваха", добави Кънчев.

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (4)

romski  bakarjiq

romski bakarjiq

16.12.2012 | 11:24

da eba cvetelin kanchev v krivata glava !!!!!!

Отговори
0 0
Аа

Аа

12.01.2012 | 13:32

Докато е на свобода и един човек от котилото на Киро Рашков, няма да има спокойствие в страната ни! Те такива, с претенции за монархически престол, не случайно са ги убивали навремето! В началото на "прехода" само те са имали достатъчно пари и умения за подкупване! Те са най-големите провокатори и катализатори на корупцията у нас!! Но да не се забравя, че използват също заплахи и ги осъществяват, щом не става с подкупи!!! Докато ние, българите, с образование, труд и икономическа предприемчивост сме си стъпвали на краката дори в Османска Турция, то тези кардараши не знаят друго освен кражби, имами и престъпления! Използват също хинотични трикове: и крадлите, и гледачките, и Киро през всеизвестния му портрет! Но с тях не могат да ни впечатлят когато имаме решимост да им се противопоставим и да се справим с тях!!

Отговори
0 0
до папо

до папо

10.01.2012 | 16:54

ти си най голямото лайно

Отговори
0 0
Папо

Папо

10.01.2012 | 15:02

Някой има ли представа защо тия драскачи отделят толкоз внимание на фамилните боричкания тия мангали. Те и малките деца разбраха, че в основата са само финансови интереси и да си ги решават :) Просто са безинтересни вече милозливите си физиономии и топене един друг. Не се напъвайте да сътворявате новина, щото от журналистическите ви задници само лайна излизат. :)

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?