Следвайте ни

Цветанов поиска ротация на областните МВР шефове за изборите

viber icon

Ротация на областните МВР шефове и участие на хора извънпарламентарните партии в секционните комисии за изборите и гласуване по пощата. Това предожи Цветан Цветанов на среща с премиера Румен Радев.   

Консултациите на „Дондуков” 2 за парламентарните избори с извънпарламентарни партии продължават и днес. Държавният глава покани на среща първо „Републиканци за България", които бяха водени от своя председател Цветан Цветанов. Според него всяка една партия извън парламента трябва да има представители в секционните избирателни комисии, а гласуване по пощата щяло да реши проблема с хората под карантина.

„Ние предлагаме да има ротация на всички областни директори на МВР. Това ще даде възможност да се прекъснат зависимостите и определени други интереси, които определени хора на място биха могли да упражнят”, каза Цветан Цветанов.

Радев се срещна и с партия АБВ, откъдето призоваха за промяна в датата на вота, предава Нова. Консултациите в президентството ще продължат и следобед.

„Целта на тези консултации е да се чуят мненията на политическите субекти в тези избори, но и най-вече с обединените усилия да се търсят рационални решения за провеждането на изборите, така че да бъде запазено здравето на гражданите, да се гарантира правото на техния вот и да се запази доверието в изборния процес”, заяви Радев.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (5)

оня

оня

11.01.2021 | 06:58

Ти каква мастия си с главно М,гладен остана твойта М.М.

Отговори
1 0
нимой ва

нимой ва

10.01.2021 | 16:11

--------Това предожи Цветан Цветанов на среща с премиера Румен Радев. ----------- Ех Маричке и да преписваш вече не можеш.Щом фигуранта го изкарахте премиер.Хахаха

Отговори
7 2
Бест

Бест

10.01.2021 | 15:01

Ах ти какво долно,мазно,г..сно ко..ле си Цв.Цв.

Отговори
13 0
Радев,слушай Цв.цв..Спец по фалшифициране на избори.Покани и Тотев да

Радев,слушай Цв.цв..Спец по фалшифициране на избори.Покани и Тотев да

10.01.2021 | 14:57

Знае мръсника откъде могат да се фалшифицират избори.Справка Пловдив.Гласове се купуваха явно и открито в центъра на Града в централата на бидоните за плевньо и тотев. Опашка се изви.Журналистите набараха измамата ,ношефа на полицията тогава тошко чонов часове си бъркаше в носа ,разбира се със своите подчинени,въпреки многобройните официални сигнали до тях.сега същият е зам. Кмет на зико.А тая която фалшифицира екзитполовете на 4 водещи агенции е областен управител.Титюка зам. Кмет. Бидона общински съветник .В Пловдив измамниците се издигат.

Отговори
13 4
коко

коко

10.01.2021 | 14:54

АБЕ ТИ СИ БИТА КАРТА БЕ-ПРЕДАТЕЛ ДОЛЕН

Отговори
13 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кой кандидат-президент ще гласувате на 14 ноември?