Следвайте ни

Цветанов: Гунински е жив

viber icon

След като се работи по случая с отвлечения Румен Гунински-син, значи предполагаме, че е жив. Това заяви вътрешният министър Цветан Цветанов. Той определи случая с отвличането на Румен Гунински като много неприятен. По думите на министъра това е проблем за държавата. Цветанов заяви, че се прави всичко възможно извършителите да бъдат заловени, като по случая работят МВР и другите правоохранителни органи.

На среща, организирана от представителите на бизнеса, Цветанов посочи, че в МВР се извършват кадрови промени, които целят да повишат нивото на сигурност на гражданите и на бизнеса. Той каза още, че полицията ще се отвори към хората от бизнеса, които се сблъскват с рекет и други форми на организираната престъпност. Министърът посочи, че те могат да помогнат много на ведомството, ако му имат доверие и подават сигнали, които биха довели до разкриване на престъпления.

Цветанов допълни, че е оптимизирана работата и за борба с ДДС измамите. До края на месеца ще има публична дискусия за борбата с корупцията. В тази връзка е разработен и проект, като е ползван опитът на експерти от Германия, посочи вътрешният министър.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?