Следвайте ни

COVID-19 се завръща със страшна сила! Най-много заразени в София и Пловдив

viber icon

Рязък скок на заразените с коронавирус у нас е регистриран през последното денонощие. Общо 774 са новите случаи, 23 души са починали, сочат данните на Единния информационен портал. Направени са малко над 23 000 теста. 223 души са се излекували.

От активните в момента 11 435 случая на заразяване 1140 са хоспитализирани, а 94 са настанени в интензивни отделения.

Поставени са нови 8991 ваксини, а 1 042 475 души са напълно имунизирани от началото на ваксинационната кампания у нас.

Най-много са новите случаи в София град /198/ и Пловдив /98/. В останалите области разпределението е следното: Благоевград - 14; Бургас - 23; Варна - 44; Велико Търново – 46; Видин - 4; Враца – 7; Габрово – 13; Добрич – 13, Кърджали – 11; Кюстендил – 5; Ловеч - 8; Монтана - 6; Пазарджик – 40; Перник - 15; Плевен - 32; Разград - 9; Русе - 26; Силистра – 16; Сливен – 14; Смолян - 3; София област - 21; Стара Загора – 41; Търговище – 5; Хасково – 29; Шумен - 24; Ямбол - 9.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (23)

ИСТИНАТА

ИСТИНАТА

10.08.2021 | 12:18

В ХОД Е НАМАЛЯВАНЕ БРОЯ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО ЗАРАДИ ЛАКОМИЯТА НА БОГАТИТЕ--ЦЕЛТА НА УНИШОЖАВАНЕТО Е НА- ОСНВНО ПЕНСИНЕРИТЕ -ЗАЩОТО ТЕ СА ОГРОМЕН ПРОБЛЕМ В ЦЯЛ СВЯТ ЗАРАДИ -ЗНАЧИТЕЛНО ПО-ГОЛЕМИЯТ СИ БРОЙ ОТ МЛАОТО НАСЕЛЕНИЕ--ПЕНСИОННИТЕ ФОНДОВЕ ЗА УКРАДЕНИ А В ДРУГИ ДЪРЖАВИ ПРЕД ПРАГА НА ФАЛИТ--КАТО ЦЯЛО ЧОВЕЧЕСТВОТО Е СЪС ЗАСТАРЯЛО НАСЕЛЕНИЕ ЗАРАДИ НИСКАТА РАЖДАЕМОСТ--И 5-МА РАБОТЕЩИ НЕМОГАТ ДА ИЗДЪРЖАТ 10 ПЕНСИОНЕРА--ПРЕКАЛЕНАТА ДЕМОКРАЦИЯ И ДАДЕНИТЕ СВОБОДИ НА ЖЕНИТЕ -ДОВЕДОХА ДО ТОЗИ ПРОБЛЕМ---ЗАЩО МИ Е МЪЖ-А САМА МОГА ДА СЕ ОПРАВЯ---ЦЕЛТА НА УНИШОЖАВАНЕТО Е И ХОРАТА НАД 50 ТОЕСТ ТЕ СА ПРЕД ПЕНСИЯ И СЛЕД НЯКОЛКО ГОДИНИ ЩЕ ТРЯБВА ДА ИМ БЪДАТ ИЗПЛАЩАНИ ПЕНСИИ--КОЕТО НЕ Е ИЗГОДНО ЗА НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД--И НАИСТИНА МАСОВО КОИТО УМИРАТ СА ХОРА ПЕНСИОНЕРИ И ТЕЗИ НАД 50 КОИТО СА ПРЕД ПЕНСИЯ--ПОКРАЙ СУХОТО ГОРИ И МОКРОТО НА 100 УМРЕЛИ ИМА И 3-4 МА МЛАДИ-НО КАТО ЦЯЛО ЦЕЛТА СЕ ИЗПЪЛНЯВА ВИРУСЪТ ВСЪКА ГОДИНА ГО ПРАВЯТ ВСЕ ПО-ЗАРАЗЕН И СМЪРТОНОСЕН-ЗА ДА МОЖЕ ДО 5-6 ГОДИНИ ПЕНСИОНЕРИТЕ И ТЕЗИ ПРЕД ПЕНСИЯ ДА НАМАЛЯТ НАПОЛОВИНА В СВЕТОВЕН МАЩАБ---САМО В БЪЛГАРИЯ ИМАМЕ 2 МИЛИОНА И 200-ХИЛЯДИ ПЕНСИОНЕРИ И ОЩЕ ТОЛКОВА КОИТО ЧАКАТ ЗА ПЕНСИЯ--ПРИ ТОВА СЪОТНОШЕНИЕ НИЕ ТРЯБВА ДА ИМАМЕ 10 МИЛИОНА РАБОТЕЩО НАСЕЛЕНИЕ--ЗА ДА НЕ СЕ НАЛАГА ДА СЕ ПУСКАТ УНИШОЖИТЕЛНИ ВИРУСИ--НАЙ-ВЕРОЯТНО И ВАКСИНИТЕ СА ВКЛЮЧЕНИ В ИЗТРЕБВАНЕТО-АКО НЯКОЙ СЕ ПАЗИ И НЕИЗЛИЗА НА ПУБЛИЧНИ МЕСТА ДА МОЖЕ ДА СИ СЛОЖИ ВАКСИНА И ТЯ ДА СВЪРШИ РАБОТАТА НА КОВИДА--НАЙ-ВАЖНАТА ЦЕЛ Е ПРЕДИ ДА ЗАМИНЕ ИНДИВИДА НА 7-МОТО НЕБЕ--ДА БЪДЕ ОБРАН--КАТО СИ ДАДЕ ПОСЛЕДНИТЕ ПАРИ ЗА ЛЕЧЕНИЕ= КОВИДА Е ПУСНАТ ОТ АМЕРИКАЦИТЕ С ЦЕЛ ДА СТОПИРА КИТАЙСКАТА ИКОНОМИКА-КОЯТО Е ВЪВ ВЪЗХОД---НА КИТАЙСКАТА ИКОНОМИКА И ТРЯБВА ХОРА ЗА ДА ИМ ВЪРВИ ПОВЕЧЕ СТОКАТА-КИТАЙ НЯМА ИНТЕРЕС ДА УБИВА ХОРАТА--ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ ДЕСИТИЛЕТИЯ-АМЕРИКА ПАЛИ ВОЙНИ И УНИШТОЖАВА ХОРАТА--НО РАЗБРА ЧЕ САМО С ВОЙНИ НЕСТАВА-ЗАЩОТО ЗАПОЧНА ДА СЕ МЕСИ И РУСИЯ--И ЗАПОЧНАХА ТИХОМЪЛКОМ С ВИРУСИ  

Отговори
18 3
Ето ви го един от тъпаните

Ето ви го един от тъпаните

10.08.2021 | 12:28

Тоя бълвоч показва, че имаш сериозен ментален проблем, да не говорим и за единия куп ЛЪЖИ в него. В Азия, Африка и Южна Америка и там ли населението е застаряващо и някой си е поставил цел да го намали. Напротив, населението в световен план постоянно се увеличава благодарение на високата раждаемост навсякъде без Европа и САЩ. В държавите със застаряващо население смъртността от Ковид затихва благодарение на ваксините, НО епидемията продължава и ще продължи докато не се ваксинира поне 80% от населението по света.

Отговори
3 13
ИСТИНАТА-ОТГОВОР

ИСТИНАТА-ОТГОВОР

10.08.2021 | 13:07

НЕОБИЖДАЙ--ВЕДНАГА СИ ПРОЛИЧА ОТ КОИ СИ--ПОКРАЙ СУХОТО ГОРИ И МОКРОТО КАТО ЦЯЛО В ЕВРОПА И БЪЛГАРИЯ НАСЕЛЕНИЕТО Е ЗАСТАРЯВАЩО--САМО В МАЛКА БЪЛГАРИЯ ИМА НАД 2 МИЛИОНА ПЕНСИОНЕРИ НА КОИТО ВСЕКИ МЕСЕЦ ТРЯБВА ДА ИМ СЕ БТОЙ ПАРИ--КИТАЙ Е МЛАДО НАСЕЛЕНИЕ--НО ТЯ ПРЕЧИ НА АМЕРИКА С РАЗВИТИЕТО НА ИКОНОМИКАТА СИ-ЗАТОВА ЗА ТЯХ КОВИДА Е С ЦЕЛ ДА СЕ УДАРИ ИКОНОМИКАТА И---ВАКСИНИТЕ ЩЕ УБИЯТ ТЕЗИ КОИТО СЕ КРИЯТ В КЪЩИ ОТ КОВИДА--СМЯТАШ ЛИ ЧЕ КАПИТАЛИСТИТЕ СА ТРЪГНАЛИ ДА СПАСЯВАТ С ВЪКСИНИ ПЕНСИОНЕРИТЕ????--ЗАКАКВО ИМ Е ДА СА ЖИВИ-ДА ИМ БРОЯТ ВСЕКИ МЕСЕЦ ПАРИ ЛИ--И ТО ДЕЕТИЛЕТИЯ НАРЕД--ХАЙДЕ МИСЛИ ЛОГИЧНО ВМЕСТО ДА ОБИЖДАШ--ДУРИ В НЯКОИ ДЪРЖАВИ И МЛАДИТЕ ДА СА В ПОВЕЧЕ--ПЕНСИОНЕРИТЕ СА ИЗЛИШНИ ЗА ВСЯКА ИКОНОМИКА--ОСВЕН НА БЛИЗКИТЕ СИ--НЕВИЖДАШ ЛИ ЧЕ СВЕТА Е СТАНАЛ ЕДИН БИТ-ПАЗАР-ТЪРГУВАСЕ СЪС ВСИЧКО--ВАКСИНАТА Е НАПРАВЕНА ТАКА КАТО КОВИДА ДА УБИВА СЛАБИТЕ БОЛНИТЕ И СТАРИТЕ--А НЕ ДА ГИ ЗАЩИТАВА--СЪЩОТО ПРАВИ И КОВИДА--И ВСЯКА ГОДИНА ГО ОСИЛВАТ--ДА Е ПО-ЗАРАЗЕН И СМЪРТОНОСЕН--КОЕТО ГОВОРИ ЧЕ ТУК ПИПА ЧОВЕШКА РАКА

Отговори
10 3
КУКУ

КУКУ

10.08.2021 | 13:25

Преди да продължиш с бълвочите си - ще си направиш ли ЕЛЕМЕНТАРНОТО УСИЛИЕ да провериш какво се случва със смъртността в държавите с високи нива на ваксинирани, за да се видиш какви глупости дрънкаш? Точно ваксините са спасението и това вече ДОКАЗАНО в един куп държави. Междувременно броя на поставените дози ваксини по света наближава 4,5 МИЛИАРДА. Малкото ти мозъче осъзнава ли какво означава тази чудовищна цифра? Ще дойде време когато като се видиш какви глупости си писал за епидемията ще те срам от тебе си. Дори в България (една от най-бавно ваксиниращите държави в цивилизования свят) броят на напълно ваксинираните мина 1 милион. Колко от тях умряха от ваксината? До края на годината със сигурност ще достигнем и два милиона ваксинирани. Вече не сме в началото на ваксинацията през декември 2020 и има достатъчно данни, които опровергават лъжите на тъпани като теб.

Отговори
1 11
ИСТИНАТА ДО-Куку

ИСТИНАТА ДО-Куку

10.08.2021 | 13:59

НА ЦИФРИ НЕМОЖЕ ДА СЕ ВЯРВА --И ТОВА Е ДОКАЗАНА--ПИТАМ ТЕ САМО КАКВА Е ПОЛЗАТА НА КАПИТАЛИСТИТЕ ДА СПАСЯВАТ С ВАКСИНИ ПРИМЕРНО В БЪЛГАРИЯ НАД ДВА МИЛИОНА И ДВАСТА ХИЛЯДИ ПЕНСИОНЕРИ НА КОИТО ВСЕКИ МЕСЕЦ В ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА ДЕСЕТИЛЕТИЯ ТРЯБВА ДА СЕ ИЗПЛАЩАТ ПЕНСИЯ???--СМЯТАШ ЛИ ЧЕ ТЕЗИ СЪЩЕСТВА ИМАТ НУЖДА ОТ ТОЛКОВА НАРОД???--ТИ РАЗБИРАШ ЛИ ЧЕ ИКОНОМИКИТЕ НА ДЪРЖАВИТЕ ИЗНЕМОГВАТ А ДРГИ ФАЛИРАТ И КАРАТ НА ЗАЕМИ КАТО БЪЛГАРИЯ--НО И ТЕЗИ КОИТО ДАВАТ ЗАЕМИ СЕ ОСЕТИХА ЧЕ НИКОГА НЯМА ДА СИ ВЪРНАТ ПАРИТЕ--А ЗА ДА ВЗИМАТ ДЪРЖАВИТЕ ЗАЕМИ-СА ВИНОВНИ ПРЕДИМНО ГОЛЕМИЯТ БРОЙ ПЕНСИОНЕРИ--ПАК ТИ КАЗВАМ МИСЛИ ЛОГИЧНО--ВАКСИНИТЕ НЕ СА ТОВА КОЕТО СА--ТЕ СА СЪЗДАДЕНИ ДА СВЪРШАТ ТАЗИ РАБОТА НА КОВИДА КОЙТО ТОЙ НЕ Е ОСПЯЛ ДА СВЪРШИ--МНОГО ОТ ПЕНСИОНЕРИТЕ СЕ КРИЯТ В КЪЩИ--ЗАТОВА ТРЯБВА ДА БЪДАТ ИЗКАРАНИ И ВАКСИНИРАНИ--ТА ПОСЛЕ КОЙ ОТ УДАР КОЙ ОТ НЕЩО ДРУГ ДА СИ ИДЕ--

Отговори
10 4
Жужи

Жужи

13.08.2021 | 14:35

СЪЖЕЛЯВАМ ТАКИВА КАТО ВАС...КОИТО СМЯТАТ ,ЧЕ ПЕНСИОНЕРИТЕ СА В ТЕЖЕСТ....ТА ТЕ СА РАБОТИЛИ ЦЯЛ ЖИВОТ А СА ВИ ОТГЛЕДАЛИ НЕ ДАМО ВАС А И ДЕЦАТА ВИ....НО ОСИГОРОВКИТЕ КОИТО СА ПКАЩАЛИ....ИЗЧЕЗНАХ...ИЛИ ЗНАЕМЕ КАКВО СЕ СЛУЧИ С МИЛИОНИТЕ....ТАКА ,ЧЕ ХОРА ОПОМНЕТЕ СЕ АКО НЕ ВИ Е СРАМ...ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ ДА ПИШЕТЕ ГЛУПОСТИ......И НЕ СЕ ЧУДЕТЕ ,ЧЕ ДЕЦАТА ВИ ЩЕ ГОВОРЯ И ЗА ВАС ТАКА КАТО СТАНЕТЕ ПЕНСИОНЕРИ...

Отговори
2 1
Имунолог

Имунолог

13.08.2021 | 23:53

Всички новозаболели и хоспитализирани в болница са ВАКСИНИРНИ с две дози!! Извод: " ваксините" са менте,а ваксинацията - кьор фишек!!

Отговори
4 2
7654332

7654332

10.08.2021 | 10:39

Значи п.ростака оправяне няма! Заради тъпотията на невярващите,се разболяваме и умират наши близки. На всички такива пожелавам да се разболеят,за да повярват,че ковид има . Скоро ще търсят доброволци за отделенията. Вместо да пишете простотии идете и помагайте. За вас може без маска. Щом не вярвате,значи няма от какво да се плашите. Просто сте идеални за тази работа.

Отговори
5 14
ИСТИНАТА-ОТГОВОР

ИСТИНАТА-ОТГОВОР

10.08.2021 | 12:29

ВАКСИИТЕ И КОВИДА СА ЗАЕДНО В КОМБИНА-ДА ОМОРАТ ВЪЗРАСТНИТЕ ПЕНСИОНЕРИТЕ И ТЕЗИ ПРЕД ПЕНСИЯ--ВАШИТЕ БЛИЗКИ КОИТО СА УМРЕЛИ СА БИЛИ ОТ ТЕЗИ ГРУПИ ХОРА--ОСТАНАЛИТЕ ЩЕ ГО ИЗКАРАТ ИЛИ БЕЗ ДА РАЗБЕРАТ ИЛИ ПО-ЛЕКО---НЯМА КОЙ ДА ПЛАЩА ВСЕКИ МЕСЕЦ ПЕНСИЯ НА НАД ДВА МИЛИОНА БЪЛГАРИ--А ОЩЕ И ТОЛКОВА ЧАКАТ ЗА ПЕНСИЯ---ВМЕСТО ВАКСИНИ СЕ ВАКСИНИРАЙТЕ НАТУРАЛНО КАТО ПИЕТЕ БИЛКИ ИЛИ АЛКОХОЛ--ДО 5 ГОДИНИ ЗАСТАРЯВАЩОТО НАЕЛЕНИЕ ТРЯБВА ДА НАМАЛЕЕ ДРАСТИЧНО

Отговори
9 4
До 7654332

До 7654332

10.08.2021 | 13:09

Като си много умен и елитарен бягай на село, какво ревеш, колко пустеещи села има, като си елит, затваряйте се в затворени комплекси и недей рИва! Все другите им виновни!

Отговори
2 5
Много тъпани има

Много тъпани има

10.08.2021 | 08:44

Миналата седмица специалистите като предупреждаваха за огромния скок, който предстои тука местния тъпан обясняваше как всичко било манипулация, как заразените били масово ваксинирани холандци по морето, как във Вести прочел че нямало увеличение, как Марица лъжела. Същия тоя тъпан тая сутрин е пуснал 100 поста по темата, кой от кой по-малоумен (долните постове почти всичките са писани от един и същи тъпан). Ако не се вземат мерки скоро пак ще гледаме как линейки чакат пред спешните отделения на болници и препълнени коридори с "леко настинали".

Отговори
20 12
Във Варна и Бургас

Във Варна и Бургас

10.08.2021 | 09:20

са германци и белгийци. Поне така заявиха от тяхната бърза помощ тази сутрин. Но щом настояваш за холандци - меже би има и холандци. Важното е, че те всички са ваксинирани, т.е. заразяват здраво.

Отговори
12 5
123456

123456

10.08.2021 | 09:29

Пий си хапчетата психар. Има неадекватно и ненавременно лечение.

Отговори
8 1
Много тъпани има

Много тъпани има

10.08.2021 | 09:52

Абе тъпан. каква Варна, какъв Бургас? Вчера положителните само в Пловдив са повече отколкото двата града взети заедно. Следи следващите дни какво ще се случва. А за тая тъпотия как по морето масово заразените били ВАКСИНИРАНИ чужденци ще ни пуснеш един линк, за видим откъде ги копаеш тия л*айна? Цялата ви работа е такава, чул-недочул, прочел-недопрочел, една жена казала, във фейса пишело...

Отговори
6 7
Кунчев

Кунчев

10.08.2021 | 08:26

Утре правим 50 000 теста и то само в КОВИД-отделенията и 1000-ката ми е в кърпа вързана. Каквото АЗ казвам това ще става.

Отговори
5 19
Ти по-добре кажи

Ти по-добре кажи

10.08.2021 | 08:28

Колко от хоспитализираните са ваксинирани, особено във Варна и Бургас. Щот май били доста

Отговори
16 6
КУКУ

КУКУ

10.08.2021 | 08:23

Само идиотите не разбраха, че ги убиват елегантно

Отговори
15 13
КУКУ

КУКУ

10.08.2021 | 08:17

Излъгах аз съм убиец дето лъже че няма вирус и разпространявам убийствена лъжа струваща живота на хора.

Отговори
3 12
КУКУ

КУКУ

10.08.2021 | 07:26

Поредната порция пропаганда

Отговори
15 17
troll

troll

10.08.2021 | 07:50

мръсен си ти долен

Отговори
16 8
КУКУ

КУКУ

10.08.2021 | 08:01

да са съм наистина съм лъжлив трол не съм си пил лекарствата и отричам печалната реалност.

Отговори
1 15
Тина

Тина

10.08.2021 | 08:18

Поредния невярващ кре.тен.

Отговори
18 8
Бай Ганьо

Бай Ганьо

10.08.2021 | 08:31

Българите не мой ги излъже Бил Гейтс

Отговори
10 11

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-сериозният замърсител на въздуха в Пловдив?