49
Следвайте ни

COVID-19 погуби първата съпруга на Ангел Найденов

viber icon

Трагедия беляза семейството на бившия министър на отбраната Ангел Найденов. На 9 декември си отиде първата му съпруга Нина след тежка битка с коронавируса.

Доктор Найденова, която до последно живя в Димитровград, се срещна за първи път с опасната инфекция през пролетта. Тогава обаче премина сравнително леко през болестта, след което се завърна на работа, за да се грижи за пациентите си. Вероятно именно покрай задълженията си като лекар се е заразила отново, пише "Галерия".

Второто боледуване обаче преминава доста по-тежко и тя няколко седмици е в болница. Новината състоянието ѝ шокира цял Димитровград и всичките ѝ приятели. „Приятели, благодаря ви за загрижеността, но ви моля... Не ми пишете, не мога да говоря, нито да пиша. Ha болнично лечение съм с тежък ковид. Всичко това ме изтощава много. Не ми е добре. На постоянен приток на кислород съм на максимални литри. Разчитам да ме разберете. Молете се за мен. Само от това имам нужда", пише Нина Найденова на 20 ноември.

Стотици нейни приятели отправят горещи молитви към Бог за възстановяването ѝ и се опитват да ѝ вдъхнат кураж и сили. Уви, на 9 декември, точно три дни след имения си ден на Никулден, докторката губи битката с болестта.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

Пък и дофторка бла

Пък и дофторка бла

27.12.2021 | 16:48

Пък и дофторка била Пък и вакса си турила Ясно Не е спазвала хигиена Не си е мила ръцете като го е барала А колко ли е барала

Отговори
1 5
Има Погребва Нали така

Има Погребва Нали така

27.12.2021 | 16:04

Така е Кой си има харем от съпруги може да си ги погребва под номера А втората кога бе Ненаеденов

Отговори
4 8

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кои са най-големите предизвикателства пред новото правителство през 2022-ра година?