Следвайте ни

COVID-19 настъпва все по-агресивно, Пловдив втори в страната по брой заразени

viber icon

Общо 549 души са диагностицирани с коронавирусна инфекция за последните 24 часа, което представлява 3,24% от направените общо 16 965 теста. Новите случаи са с 49 повече от вчера, съобщава Националният информационен портал.

Починалите за денонощие са 8, като общият им брой е 18 251. Хоспитализирани в момента са 987 души, от които 91 са в интензивно отделение. Излекуваните за последните 24 часа са 89, като общият им брой е 398 857. Поставените дози ваксини са общо 2 088 021, от които 11 883 са приложени вчера.

Заразените по области са, както следва: Благоевград - 15; Бургас - 58; Варна - 44; Велико Търново - 15; Видин - 4, Враца - 20, Габрово - 12, Добрич - 24, Кърджали - 6, Кюстендил - 2, Ловеч - 7, Монтана - 5, Пазарджик - 17, Перник - 9, Плевен - 16, Пловдив - 72, Разград - 2, Русе - 18, Силистра - 8, Сливен - 26, Смолян - 6, София - 6, София (столица) - 97, Стара Загора - 27, Търговище - 9, Хасково - 13, Шумен - 6, Ямбол - 5.

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (23)

мнение

мнение

07.08.2021 | 16:07

слабите организми болните и възрастните трябва да бъдат унищожени защото тежат на бюджета на новия световен ред--трябва да се спре и растежа на китайската икономика---за целта всяка година вирусът се усилва да бъде по заразен и оттам по-смъртоносен--който се пази вкъщи ще бъде примамен да си сложи ваксина та тя да свърши на ковида работата--въксините са направени като ковида--здравите и силните да го карат леко или неусетно--а по-слабите и възрастните да може да ги убие--и това виждаме умират предимно възрастни хора пенсионери и около и над 50 години които са пред пенсия--много по-малко са хора млади но те са слаби организми или инвалиди и също така не са потребни-те ще искат помощи и групи за инвалидност--покрай сухото гори и мокрото тук таме си заминават и здрави прави млади хора---ваксинирай те се с изпитани ваксини като алкохол и билки--и господ да е напомощ на всички

Отговори
3 1
Мунчо

Мунчо

07.08.2021 | 14:06

Не знам, дали Ковид го има, но виждам, че има убийство на хора на държавно ниво. Погледнете повишените цени на храни и горива, пък после вярвайте на пишманвирусилозите. Ковид, друг път.

Отговори
3 3
ЛОГИКАТА

ЛОГИКАТА

07.08.2021 | 11:58

СМЯТАТЕ ЛИ ЧЕ КАПИТАЛИСТИТЕ СА ТРЪГНАЛИ ДА СПАСЯВАТ ОСОБЕНО ПЕНСИОНЕРИТЕ С ВАКСИНИТЕ??--ЗАКАКВО СА ИМ В БЪЛГАРИЯ ДВА МИЛИОНА ПЕНСИОНЕРИ ПЛЮС ОЩЕ ТОЛКОВА ЧАКАЩИ ЗА ПЕНСИЯ???--КОЙ ЩЕ ИМ ПЛАЩА ПЕНСИИТЕ??КОЙ ЩЕ МИ ОТГОВОРИ---АКО ПЕНСИОНЕРА СИ СТОИ У ДОМА И СЕ ПАЗИ ОТ КОВИДА--ТАКА ЧЕ ВАКСИНИТЕ ЩЕ ГО ДОВЪРШАТ ВМЕСТО КОВИДА--МЛАДИЯ И ЗДРАВИЯ ОРГАНИЗЪМ ВАКСИНИТЕ НЯМА ДА МУ ПОВЛИЯАТ НЕГАТИВНО--НО НА ПО СЛАБИЯ ОРГАНИЗАМ НА КОИТО СА ХОРАТА ПЕНСИОНЕРИ И ПРЕД ПЕНСИЯ--ЩЕ ГИ ДОВЪРШИ--СМЯТАТЕ ЛИ ЧЕ КАПИТАЛИСТИТЕ ИСКАТ ДА ВИ ПЛАЩАТ ПЕНСИИ ВСЕКИ МЕСЕЦ??

Отговори
4 6
ИСТИНАТА

ИСТИНАТА

07.08.2021 | 10:11

В ХОД Е НАМАЛЯВАНЕ БРОЯ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО ЗАРАДИ ЛАКОМИЯТА НА БОГАТИТЕ--ЦЕЛТА НА УНИШОЖАВАНЕТО Е НА- ОСНВНО ПЕНСИНЕРИТЕ -ЗАЩОТО ТЕ СА ОГРОМЕН ПРОБЛЕМ В ЦЯЛ СВЯТ ЗАРАДИ -ЗНАЧИТЕЛНО ПО-ГОЛЕМИЯТ СИ БРОЙ ОТ МЛАОТО НАСЕЛЕНИЕ--ПЕНСИОННИТЕ ФОНДОВЕ ЗА УКРАДЕНИ А В ДРУГИ ДЪРЖАВИ ПРЕД ПРАГА НА ФАЛИТ--КАТО ЦЯЛО ЧОВЕЧЕСТВОТО Е СЪС ЗАСТАРЯЛО НАСЕЛЕНИЕ ЗАРАДИ НИСКАТА РАЖДАЕМОСТ--И 5-МА РАБОТЕЩИ НЕМОГАТ ДА ИЗДЪРЖАТ 10 ПЕНСИОНЕРА--ПРЕКАЛЕНАТА ДЕМОКРАЦИЯ И ДАДЕНИТЕ СВОБОДИ НА ЖЕНИТЕ -ДОВЕДОХА ДО ТОЗИ ПРОБЛЕМ---ЗАЩО МИ Е МЪЖ-А САМА МОГА ДА СЕ ОПРАВЯ---ЦЕЛТА НА УНИШОЖАВАНЕТО Е И ХОРАТА НАД 50 ТОЕСТ ТЕ СА ПРЕД ПЕНСИЯ И СЛЕД НЯКОЛКО ГОДИНИ ЩЕ ТРЯБВА ДА ИМ БЪДАТ ИЗПЛАЩАНИ ПЕНСИИ--КОЕТО НЕ Е ИЗГОДНО ЗА НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД--И НАИСТИНА МАСОВО КОИТО УМИРАТ СА ХОРА ПЕНСИОНЕРИ И ТЕЗИ НАД 50 КОИТО СА ПРЕД ПЕНСИЯ--ПОКРАЙ СУХОТО ГОРИ И МОКРОТО НА 100 УМРЕЛИ ИМА И 3-4 МА МЛАДИ-НО КАТО ЦЯЛО ЦЕЛТА СЕ ИЗПЪЛНЯВА ВИРУСЪТ ВСЪКА ГОДИНА ГО ПРАВЯТ ВСЕ ПО-ЗАРАЗЕН И СМЪРТОНОСЕН-ЗА ДА МОЖЕ ДО 5-6 ГОДИНИ ПЕНСИОНЕРИТЕ И ТЕЗИ ПРЕД ПЕНСИЯ ДА НАМАЛЯТ НАПОЛОВИНА В СВЕТОВЕН МАЩАБ---САМО В БЪЛГАРИЯ ИМАМЕ 2 МИЛИОНА И 200-ХИЛЯДИ ПЕНСИОНЕРИ И ОЩЕ ТОЛКОВА КОИТО ЧАКАТ ЗА ПЕНСИЯ--ПРИ ТОВА СЪОТНОШЕНИЕ НИЕ ТРЯБВА ДА ИМАМЕ 10 МИЛИОНА РАБОТЕЩО НАСЕЛЕНИЕ--ЗА ДА НЕ СЕ НАЛАГА ДА СЕ ПУСКАТ УНИШОЖИТЕЛНИ ВИРУСИ--НАЙ-ВЕРОЯТНО И ВАКСИНИТЕ СА ВКЛЮЧЕНИ В ИЗТРЕБВАНЕТО-АКО НЯКОЙ СЕ ПАЗИ И НЕИЗЛИЗА НА ПУБЛИЧНИ МЕСТА ДА МОЖЕ ДА СИ СЛОЖИ ВАКСИНА И ТЯ ДА СВЪРШИ РАБОТАТА НА КОВИДА--НАЙ-ВАЖНАТА ЦЕЛ Е ПРЕДИ ДА ЗАМИНЕ ИНДИВИДА НА 7-МОТО НЕБЕ--ДА БЪДЕ ОБРАН--КАТО СИ ДАДЕ ПОСЛЕДНИТЕ ПАРИ ЗА ЛЕЧЕНИЕ= КОВИДА Е ПУСНАТ ОТ АМЕРИКАЦИТЕ С ЦЕЛ ДА СТОПИРА КИТАЙСКАТА ИКОНОМИКА-КОЯТО Е ВЪВ ВЪЗХОД---НА КИТАЙСКАТА ИКОНОМИКА И ТРЯБВА ХОРА ЗА ДА ИМ ВЪРВИ ПОВЕЧЕ СТОКАТА-КИТАЙ НЯМА ИНТЕРЕС ДА УБИВА ХОРАТА--ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ ДЕСИТИЛЕТИЯ-АМЕРИКА ПАЛИ ВОЙНИ И УНИШТОЖАВА ХОРАТА--НО РАЗБРА ЧЕ САМО С ВОЙНИ НЕСТАВА-ЗАЩОТО ЗАПОЧНА ДА СЕ МЕСИ И РУСИЯ--И ЗАПОЧНАХА ТИХОМЪЛКОМ С ВИРУСИ  

Отговори
5 7
ЧУФУТ и Т .Н

ЧУФУТ и Т .Н

07.08.2021 | 09:51

Ами що бе ЧУФУТ и Т .Н чичко Хитлер ви е трепал семенцето където ви набара а не е пипнал един ГАНЬО И като сте били толкова умни като как простия ГАНЬО ви е спасявал Да найстина Ганьо е бил прост Ама наследнициге му си извадиха свойте изводи и разбраха от къде идват бедите му Този път конските вагони ще тръгнат на майната си Вече са композирани и вас чакат

Отговори
3 5
Julie

Julie

07.08.2021 | 09:30

Ганьо все много разбира, все е голям отворко. Обича да не спазва правилата и да показва, че е над нещата. Заради него отново може да затворят ресторантите.

Отговори
9 6
КУКУ

КУКУ

07.08.2021 | 09:38

Ганьо в чужбина спазва стриктно всичко, защото Ганьо МНОГО ГО Е СТРАХ някой да не му бръкне в джоба. А там бъркат дълбоко в джобовете за разлика от тук в България. Затова и Ганьо в България си прави каквото си иска. Споделям го от лични наблюдения. Само да го видиш Ганьо колко примерен шофьор е по западноевропейските пътища. Как спазва всички мерки срещу Ковид и куп други.

Отговори
9 4
ОТГПВОР-ДО КУКУ

ОТГПВОР-ДО КУКУ

07.08.2021 | 14:13

ГАНЙО СПАЗВА ЗАЩОТО РАБТИ И ПОЛУЧАВА РЕДВНО ЗАПЛАТА И С НЕЯ МОЖЕ ДА СИ ПОКРИЕ НУЖДИТЕ--А ТУК САМО ГО ЛЪЖА ГРАБЯТ И ГО РЕКЕТИРАТ СПРАВЕДЛИВО И НЕСПРАВЕДЛИВО--ЗАТОВА ГАНЙО ТУК НЕСПАЗВА ЗАЩОТО Е ОЗЛОБЕН ОТ НЕСПРАВЕДЛИВОСТТА--ИНАЧЕ ГАНЙО НЕ Е ЛОШ ЧОВЕК--ЛОШИ И НЕКАДЪРНИ СА МУ ОПРАВНИЦИТЕ

Отговори
2 3
Ха да видим идиоте

Ха да видим идиоте

07.08.2021 | 09:27

Абе т.ъпунгер, стига с тези чифути и т.н. Видяхме колко си прост и неграмотен. За такива като теб Хитлер би свършил перфектна работа. Нали го споменаваш? Тъкмо да изтреби амебите като теб!

Отговори
11 3
Сашо

Сашо

07.08.2021 | 09:23

Ганьо е прост и без грам мозък! Разбира се,това се отнася за част от хората. Само тези,които не са боледували и не са погребали близък се пъчат,че ковид няма. Майната ви изроди! Заради цървули като вас болните са все повече. Дано ви застигне това,дето уж го няма!

Отговори
7 6
Аз съм ГАНЬО

Аз съм ГАНЬО

07.08.2021 | 09:21

Кой освен чифутско псе може с такова нагло и безпардонно поведение да нарича Българина ГАНЬО За тях ние сме ГАНЬОВЦИ Онези Ганьовци наследници пък на едни други Ганьовци който са спасили сеченцето им проклето от лапите на чичко Хитлер Ей това е чифутска благодарност И реват ли реват да бъдат признавани за Човеци чифутските псета Холохоста ще ви се види като детска игра Туй ще получите псета чифутски от ГАНЬО

Отговори
7 6
Тома  неверни

Тома неверни

07.08.2021 | 09:19

Пртеснява ме не толкоз ковида колкото ковид идиотите, ваксинирали се вече и заживели смисълта че ще бъдат вечни на тази грешна земя. Мисля си че ако им дадат права ще ни видят сметката за една нощ. Една от големите цели е вече постигната-разделен свят.

Отговори
10 7
КУКУ

КУКУ

07.08.2021 | 09:33

Никой от ваксинираните не разсъждава така. Това е само в малоумната ти и болна глава.

Отговори
7 6
И дотам ще се стигне

И дотам ще се стигне

07.08.2021 | 13:16

Тогава ще видим кой кого, въпреки че ваксинираните са доста страхливи. Овце сър!

Отговори
2 6

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ако парламентарните избори са сега, за кого бихте гласували?