Следвайте ни

Чудесна новина за пенсионерите! Ето какво ще стане с парите им до края на годината

viber icon

Има предложение добавките от по 50 лева към пенсиите да са до края на 2020 г. Това заяви по БНТ министърът на труда и социалната политика Деница Сачева.

Парите за добавката са осигурени за три месеца до октомври. Обсъжда се тя да продължи до края на годината, коментира Сачева.

На коалиционен съвет ще се търси решение как да продължи подкрепата за пенсионерите. Става въпрос за 106 млн. лева на месец, посочи министърът. Възможно е и да се обсъди преизчисление на някои от пенсиите, които изостават в размера си, включително и минималната.

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

къщи за тъщи и апартаменти

къщи за тъщи и апартаменти

10.09.2020 | 06:42

106 милиона, на фона на откраднити десетки милиарди само от европейските фондове. Как ви звучи? А колко се краде и от нашите бюджетни пари чрез партийните фирми?

Отговори
0 0
Пенсионер

Пенсионер

09.09.2020 | 15:25

Да, да се увеличат, преизчислят пенсиите на тези, които не са работили, за да догонят тези които са работили и внасяли почтенно осигуровки. Те тези с най- ниски пенсии получават и пари за отопление, безплатна храна, добавки за Коледа и Великден, помощи ....... до кога ще се дели пенсионираното население до...... и над....... .?

Отговори
25 3

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли предложението на ГЕРБ за Велико народно събрание и промени в конституцията?