Следвайте ни

Чистят агенциите от хора на Доган

viber icon

Шефката на пазарджишката Областна дирекция “Земеделие и гори” Пенка Велева ще бъде сменена в най-скоро време, довериха отлично информирани източници. Вече има внесено официално предложение до министъра на земеделието Мирослав Найденов Велева да бъде освободена, а на нейно място да бъде назначен Георги Георгиев, който е дългогодишен служител във ведомството. Според запознати обаче рокадата може да се забави заради очакваното преструктуриране в системата.

Министър Найденов планирал да извърши радикални промени по всички етажи на ведомството. Следващата институция, която ще попадне под ударите на метлата, ще бъде държавен фонд “Земеделие”. Областната шефка Анета Попова е кадър на ДПС и ще бъде сменена веднага щом є бъде намерен подходящ заместник. На дузпата е сложен и шефът на Разплащателната агенция Десислав Трончев, който също е човек на Доган.

РОКАДИТЕ
Дотук двама началници на институции бяха сменени след идването на ГЕРБ на власт. Първи изгърмя шефът на полицията Емил Ганчев. Наскоро от поста си бе освободен и шефът на инспекцията по труда Васил Мезов.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли предложението на ГЕРБ за Велико народно събрание и промени в конституцията?