Следвайте ни

Чистят агенциите от хора на Доган

viber icon

Шефката на пазарджишката Областна дирекция “Земеделие и гори” Пенка Велева ще бъде сменена в най-скоро време, довериха отлично информирани източници. Вече има внесено официално предложение до министъра на земеделието Мирослав Найденов Велева да бъде освободена, а на нейно място да бъде назначен Георги Георгиев, който е дългогодишен служител във ведомството. Според запознати обаче рокадата може да се забави заради очакваното преструктуриране в системата.

Министър Найденов планирал да извърши радикални промени по всички етажи на ведомството. Следващата институция, която ще попадне под ударите на метлата, ще бъде държавен фонд “Земеделие”. Областната шефка Анета Попова е кадър на ДПС и ще бъде сменена веднага щом є бъде намерен подходящ заместник. На дузпата е сложен и шефът на Разплащателната агенция Десислав Трончев, който също е човек на Доган.

РОКАДИТЕ
Дотук двама началници на институции бяха сменени след идването на ГЕРБ на власт. Първи изгърмя шефът на полицията Емил Ганчев. Наскоро от поста си бе освободен и шефът на инспекцията по труда Васил Мезов.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кой кандидат-президент ще гласувате на 14 ноември?