Следвайте ни

Чистка в здравното министерство, вижте новите лица

viber icon

Чистка в здравното министерство, очевидно, заради несправянето с пандемията в доста болници и области. Двама нови заместници ще има професор Костадин Ангелов, единият е фармацевт, което явно е заради бъркотиите с недостига на лекарства.

Ето кои са новите лица:

"Със заповеди на министър-председателя Бойко Борисов на длъжността заместник-министър на здравеопазването са назначени Евгени Григоров и Слави Пачалов", се казва в съобщение.

"Доц. Евгени Григоров е доктор по научна специалност „Социална медицина и организация на здравеопазването и фармацията“ от Националния център по обществено здраве и анализи (НЦОЗА).

Притежава образователно-квалификационна степен „магистър“ с професионална квалификация „магистър-фармацевт“ от Медицинския университет в София и образователна и квалификационна степен „магистър” по стопанска логистика от УНСС.

От 2016 година досега е началник отдел „Анализ и оценка за състоянието на специалистите в здравеопазването“ в НЦОЗА. Има дългогодишна преподавателска дейност, като от 2015 година обучава студенти, докторанти и специализанти по фармация в Медицинския университет - Варна. 

Инж. Слави Пачалов е магистър по „Трудова медицина и работоспособност“ в Медицинския университет в София. От 2017 година досега управлява дружество, занимаващо се с обучения по първа помощ, реакция при бедствия, пожаробезопасност, пътна безопасност, спасителни и издирвателни дейности.

Дълги години е работил в Българския червен кръст, заемайки различни позиции, включително директор в Столичната организация на БЧК. Два пъти е награждаван с отличие от БЧК, включително за цялостна дейност".

Още от категорията

Виж всички

Коментари (5)

Учен

Учен

20.11.2020 | 14:32

Поредния майтап! И тези са като предишните! Какво ще направят? Доктори и сестри ли ще докарат? Хвърляте прах в очите на хората.

Отговори
6 0
В  БЪЛГАРИЯ  ИМА

В БЪЛГАРИЯ ИМА

20.11.2020 | 18:10

И МНОГО УМНИ ХОРА. КОИТО ЗНАЯТ ЧЕ СТЪЛБИТЕ ЗА ДА БЪДАТ ЧИСТИ СЕ МЕТАТ ОТ ГОРЕ НАДОЛУ.ЗА ДА ИМАМЕ ДОСТАТЪЧНО ЛЕКАРИ И СЕСТРИ Е ТРЯБВАЛО ДА СЕ МИСЛИ ОТ ПО РАНО-10 ГОДИНИ ПРИМЕРНО.И ПАТРИОТИЧНО ВЪЗПИТАНИЕ А НЕ САМО ЛОЗУНГИ.

Отговори
0 0
Няма да ни бъде

Няма да ни бъде

20.11.2020 | 14:06

И новите няма да помогнат! Няма волята за ограничаване на заразата! Страх ви е,защото местенцата ви ще изстинат! Всичко е политика .Щом нямате мозък,поне копирайте от другите държави. Турция е снови мерки при почти същите цифри на болни ш умрели за 24 часа. Вие сте е.бати т.ъпаните! Послушковци!

Отговори
7 0
оставка

оставка

20.11.2020 | 13:54

Цялото правителство Вън!!!!

Отговори
7 1
kingsize

kingsize

20.11.2020 | 15:08

Как вън, като те вкарват нови? И защо чистка, никой не е сменен? Мазало!

Отговори
1 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли новите мерки срещу коронавируса у нас?