Следвайте ни

Черен ден: Зам.-директор на столична гимназия издъхна от коронавирус

viber icon

Поредният педагог, който се раздели с живота си, заради Covid-19 e заместник-директорът на столичното 32-ро средно училище "Св. Климент Охридски" Надка Васева.

 Директорката, която е била с положителна проба за коронавирус, е починала, съобщиха от учебното заведение.

В училището има  още петима преподаватели с  положителен тест за коронавирусна инфекция. По искане на ръководството на училището, в момента в него присъствено се обучават само учениците от 1 до 4 клас, докато останалите са онлайн.


 

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

Къв ви е проблема че сме живи че сме здрави

Къв ви е проблема че сме живи че сме здрави

06.11.2020 | 20:23

Ами нека измират Накрая ще останем ние дето ядем доматите с колците Дето пасем и дойм кози крави и овце Ония дето се гърбим на къра да лапат дофторе даскале и другая пасмина от търтей И айфони тонколони мегафони грамфони и галфони нема ни надуват главите по цял ден Щъ си вземем Мангъръка за здравен министър поне той знай човешки да обясни нещата Че човешкия род е минал и през по тежки изпитания но е нямало толкоз лакомници да всяват паника и да я осребряват Тъй че умирайте паникьори и ни оставете на рахат

Отговори
2 3
КУКУ

КУКУ

06.11.2020 | 21:18

Бахти неандерталеца. Ей такива като тебе държавата трябва да ги издири и ако ти се наложи да влизаш в болница да те изхвърлят като мастия навън и квото стане, квото покаже естествения подбор. Тъпан!

Отговори
1 0
Учител

Учител

06.11.2020 | 17:29

До кога ще измират лекари и учители? Независимо дали искат или не,училищата трябва за бъдат затворени! Трябва да има още по-строги мерки! Иначе това ще продължи до безкрай!

Отговори
12 5

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли новите мерки срещу коронавируса у нас?