Следвайте ни

Черен ден! Траур без некролози за убитите от майка си дечица в Сандански

viber icon

Близките на убитите от майка си дечица в Сандански не искат да бъдат разлепвани некролози на невръстните жертви. Траурното шествие на момиченцето на 3 години и братчето му на 5 е насрочено днес за 9:30 сутринта. Опелото ще бъде в 10 в църквата на гробищния парк. Това пишат във Фейсбук близки на децата и семейството, които разкриват, че молбата им е тази информация да стигне до повече хора в града, тъй като няма да има разлепени некролози. Сандански е потресен от жестокото убийство.

Снощи десетки жители на града излязоха със свещи и по този начин почетоха паметта на убитите деца. Независимо от жестокостта на престъплението, все пак се намират и хора, които коментират, че то е могло да бъде предотвратено, ако някой е бил забелязал психичното състояние на майката и опитите й да се спаси от домашно насилие.

Самата Кристина е подавала жалба в полицията, в което разказва, че е била жестоко малтретирана от съпруга си Георги. Негови роднини обаче твърдят, че тя е имала симптоми на шизофрения, които били скривани от нейните родители. Вчера бе определена мярката на Кристина и бе повдигнато обвинение от прокуратурата, според което дечицата са били убити по особено жесток и мъчителен начин с два ножа и сатър. Арестът е 72 часа арест и вероятно ще бъде удължен.

Ето и какво пише в една от групите за Сандански във Фейсбук:

"Скъпи съграждани, по обясними причини близките на Васил и Ивон не желаят да се разлепват некролози. Информират Ви, че погребението ще бъде утре (21 ноември), в 9:30ч ще се тръгне от домът на Георги и децата, а в 10:00ч ще бъде опелото в църквата на гробищния парк. Публикацията е по молба на близките с цел приятели и познати, които искат да изпратят децата в последния им път да са информирани, тъй като няма разлепени некролози!"

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли новите мерки срещу коронавируса у нас?