Следвайте ни

Чакащите шофьорски книжки вече могат да минат курсовете на БЧК

viber icon

От днес Българският червен кръст възстановява провеждането на курсовете по оказване на първа долекарска помощ на пострадали при ПТП, курсовете за кандидати за водни спасители и заверката на талоните им съгласно условията, описани в Заповед № РД-01-220/08.04.2021 г. на министъра на здравеопазването и при стриктно спазване на всички противоепидемични мерки.

Записването за курсовете може да се извърши през интернет страницата на БЧК: https://firstaid.redcross.bg.

Това е добра новина за всички, които са изкарали успешно шофьорски курсове и следва да получат книжки. За да могат обаче да си ги вземат, те трябва да минат курса за първа помощ. Именно заради спирането на курсовете обаче много хора останаха в патово положение - с преминати успешно теория и кормуване, но без възможност да се явят на курс по първа помощ.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Вълчи капан

Вълчи капан

12.04.2021 | 10:39

Ами че аз ако мога да оказвам правилна Първа помощ що не ми дадете диплома за доктор Или това е просто една касичка за едни наши хора Узйконен рекет Нали някой сетен роднина на починал след катастрофа и ако аз съм му оказвал първа помощ с помоща на Лекари спицилисти и добри ама много добри адвокате може да докаже че аз не съм оказъл правилно първа медицинска помощ И хоп в панделата за непредумишлено убийство породено от незнание Хубав капан заложен от Застрахователното лоби да не изплаща премий и удобен виновник

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?