1553
Следвайте ни

Бунтът в Стара Загора не спира! Искат справедливост за прегазените

viber icon

Под Аязмото въздухът трепери! Утре отново ще има протест в Стара Загора, след като днес десетки хора блокираха входа на районната прокуратура, докато в сградата имаше брифинг за катастрофата от петък вечерта. При нея бяха блъснати 3 жени, едната от които е в тежко състояние, с ампутиран крак.

Десетки старозагорци блокираха днес входа на районната прокуратура по време на брифинг за катастрофата от петък вечерта, при която пострадаха тежко три жени. Протестиращите настояваха да получат обяснения дали е прикриван извършителят.

Протестиращите настояват да получат обяснения дали е прикриван извършителят. За инцидента е задържан 18-годишен младеж, който е с 4 месеца шофьорски стаж, а вече има две провинения на пътя. 

На този етап от прокуратурата съобщават, че предстои да бъде привлечен като обвиняем и да бъде удължено задържането му за 72 часа.

Наблюдаващият прокурор Андриан Суков обясни, че младежът не е дал обяснения . В момента се установява дали наистина е имало опасно поведение на пътя и дрифтене.

"Има действително наложени две наказания по ЗДП, едното от тях мисля, че беше електронен фиш  и то е за управление на МПС със скорост над разрешената".

От прокуратурата са разпитали 10 свидетели до този момент и молят очевидци да се свържат с органите на МВР.

Основният мотив на инициаторите на протеста е фактът, че са подавани множество сигнали до отговорните органи за безконтролното шофиране или „дрифтене“ в тази част на града, но те не са взети под внимание.

Има подписка до кмета, областния управител и директора на полицията в Стара Загора.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

Що не напишете

Що не напишете

04.10.2021 | 05:10

Кой е Татито на малкото дрифтаджийче? Знаете ли какво е да си родител и детето ти от утре да е с ампутиран крак? 112-то място по свобода на словото!

Отговори
5 0
Бай Ставри

Бай Ставри

03.10.2021 | 21:58

Дайте го при мен в килията ден и нощ ще върти гуми

Отговори
5 0
Giop

Giop

03.10.2021 | 21:49

Куршум в тиквата на дрифтаджията, помлял младите момичета

Отговори
7 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кой кандидат-президент ще гласувате на 14 ноември?