Следвайте ни

Бунт в мрежата! Ето защо Каплата посегнал на Янек

viber icon

Пълната мистерия около изчезването на Янек Миланов продължава да се  задълбочава. Мъжът от Дупница все още е в неизвестност и още няма никакви новини около трагедията, разтърсила България.

В социалните мрежи обаче продължава да ври и кипи. Припомняме, че преди време интернет потребители издирваха трескаво Васил Капланов – Каплата, за да го линчуват, пише блиц.

Във фейсбук групата „Къде е Янек?“ жена на име Мира Николова обобщи всеобщото негодувания около мистериозното изчезване на Янек.

„От последните статии, които потърсих и прочетох за Янек, не разбрах какво се случва в момента с долния престъпник и психопат Капланов, къде е той в момента, в арест, на свобода? 

Свършиха с претърсванията по полетата, готова е проверката към полицията в Дупница, назначена от Гешев. Ок, и?! Какво следва? Къде са отговорите?“, пита Мира.

Жената предположи и какви може да са евентуалните мотиви на Васил Капланов – Каплата да посегне на Янек: „Капланов, изрод мръсен - какво направи с прекрасното момче Янек? 

Много му завиждаше нали, на харизматичността му, на красотата му, на достойнството му. 

Ти си едно жалко нищожество, и все някъде дълбоко в себе си го знаеш. И всичко ще ти се върне, в това съмнения нямай“.

Под статуса й заваляха куп коментари. Ето част от тях:

„Дали сме очаквали друг резултат? Искрено не сме. Надявахме се на чудо.... А в душите се надигат вълни от болка, тревога, възмущение, гняв срещу всичката мръсотия в която живеем....... и безсилие..... и ясното съзнание, че само с питане няма да получим отговори......“, пише Петранка Борисова.

„Петранка, аз очаквах и очаквам повече от властите ни.... и полицията на високо ниво. Очаквам да. Защото все като нямаме никакви очаквания, това и ще се случва. Няма да приемем това за отговор, никакъв отговор...“, пише Мира Николова

Още от категорията

Виж всички

Коментари (4)

КАПЛАТА

КАПЛАТА

29.09.2020 | 15:25

ИЗТРИХА СИ ЗАДНИКА С МЕН ЗАЩОТО ИСТИНСКИЯ УБИЕЦ Е ТЕХЕН ЧОВЕК---А АЗ СЪМ ЕДИН КОКОШКАР----КАТО СЪМ ГО ОБИЛ АЗ--КЪДЕ Е ТРУПА---КЪДЕ Е ОРЪЖИЕТО---НАЛИ ИМАТ НАЙ-РАЗЛИЧИ МЕДИКАМЕНТИ И УПОЙВАЩИ--ЩЕ СИ КАЖЕШ ВСИЧКО АКО ЗНАЕШ НЕЩО

Отговори
2 0
ГОШЕ

ГОШЕ

29.09.2020 | 14:09

МИЛИАРДИ ЗА АСФАЛТ ИМА--А 30 ЛЕВА ЗА КАМЕРА--НЯМА-----БЪЛГАРИЯ Е МАЛКА ДЪРЖАВА И ВЪВ ВСЕКИ ГРАД НА ВСЯКА УЛИЦА АКО СЕ СЛОЖИ КАМЕРА--ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА ЩЕ БЪДАТ РАЗКРИВАНИ 80 НА 100---ЗАЩО ТОВА Е Е НАПРАВЕНО ПИТАМ АЗ БОЙКО БОРИСОВ---ЗАЩО В СЪДЪ ПО КОРИДОРИТЕ ИМА ЗВУКОВО ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ--А ВЪТРЕ В СЪДЕБНИТЕ ЗАЛИ КЪДЕТО СЕ РЕШАВАТ СЪДБИ НА ХОРАТА И СЕ РАЗПИТВАТ СВИДЕТЕЛИ--ТАМ-НЯМА КАМЕРИ-ЗАЩО БОЙКО ПРИ НОТАРИУСИТЕ НЯМА КАМЕРИ КЪДЕТО СЕ ИЗВЪРШВАТ ЗДЕЛКИ ЗА ХИЛЯДИ И МИЛИОНИ ЛЕВОВЕ --КАКТО И ПРХВЪРЛЯНЕ НА ЖИЛИЩА И ИМОТИ И БЕЗ КАМЕРА НЕМОЖЕ ДА СЕ ДОКАЖЕ ИЗМАМА---ЗАЩО БОЙКО Е ТАКА???--ЗА ДА СЕ ПРИКРИВАТ ПО-ЛЕСНО ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА ЛИ???

Отговори
1 2
БОЙКО - до гоше

БОЙКО - до гоше

29.09.2020 | 14:20

гоше няма да сложа камери защото утре ако хванат някой наш човек-какво ще правим--трябва да лежи в затвора и цяла българия ще го види в новините какво е направил--лошото е че престъпленията ги извършват повечЕ все наши хора и особено по-тежките престъпления-- твоето желание гоше е неоснователно и оронващо престижа и доверието в институциите---беха ме попитали преди -защо няма камери в залите в които се извършват животоспасяващи операции или в родилните---на един такъв като теб му отговорих---ми ние ако сложим камери и там в болниците--трябва да вкараме 50 на 100 от лекарите по затворите--

Отговори
2 1
СПРАВЕДЛИВОСТ!

СПРАВЕДЛИВОСТ!

29.09.2020 | 12:32

Eй затова хората протестират! МУТРИ, ВЪН!

Отговори
9 3

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какви трябва да са следващите мерки срещу COVID-19 в Пловдив?