Следвайте ни

БСП с нестандартен подход към новия премиер ВИДЕО

viber icon

„Решихме да поканим кандидат-премиера в парламентарната група, за да видим дали той ще поеме ангажимент към политиките, които договорихме и се консолидирахме с партията”. Това заяви за "Събуди се" Филип Попов - член на Националния съвет на БСП.

От социалистическата партия са обсъдили кандидатурата на Пламен Николов на събрание. Попов посочи, че за партията е от значение да следва обсъдените политики и приоритети.

„Ние сме последователни в своето виждане и политика, извървяваме всички необходими стъпки. Приключиха серията от разговорите по различните политики, които бяха положителна стъпка към подкрепа на евентуално правителство и към политиките на този бъдещ кабинет”, каза още той . Името за кандидат-премиер не е обсъждано между двете партии.

Ако кандидатурата на Пламен Николов не успее да събере нужната подкрепа, а ГЕРБ спази думата си и не предложи проекто-кабинет, възможно е третият проучвателен мандат да бъде връчен точно на БСП.

БСП ще отбележи 130-годишнината от началото на организираното социалистическо движение в България. Юбилейната годишнина ще бъде чествана с поднасяне на венци и цветя, и отдаване на почит пред паметниците под връх Бузлуджа - на Хаджи Димитър, на Габровско-севлиевския партизански отряд и на Първооснователите.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

Да уточним понятията чифутино по чифутски

Да уточним понятията чифутино по чифутски

31.07.2021 | 15:49

Пак по чифутски коментар Вагенщайн който оди с бъклица и дрян като сватанак в Мъдрид да кани горския ут КъГъБето ли е или ут МОСАД

Отговори
0 0
мисли българино!

мисли българино!

31.07.2021 | 10:43

Да си спомник какво се случи преди 20 години Докараха от Мадрид Симеон , той докара Борисов ,когато Симеон се изхаби ,на сцената излезе Бойко , когато Бойко се изхаби на сцената излезе Слави -.Очевидно сценариста на това представление е един и същ и по устав от създаването си той е подразделение на КГБ.

Отговори
5 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-сериозният замърсител на въздуха в Пловдив?