Следвайте ни

Бременна в 8-ми месец с близнаци в кома с тежък COVID-19, мъжът ѝ починал преди 3 дни

viber icon

31-годишна жена, бременна с близнаци в осми месец е се бори за живота си след заразяване с COVID–19 . Тежкото протичане на заболяването на жената жената е принудило лекарите да я поставят в медикаментозна кома, а бебетата да изродят оперативно.

Бъдещата майка е от Карнобат и е в много тежко състояние, а лекарите правят всичко възможно за подобряване на състоянието ѝ. Тя е била приета по спешност в Ифекциозното отделение на УМБАЛ-Бургас преди 5 дни, но три дни по-късно рязко се влошила и е преместена в отделението по реанимация. 

Медиците са преценили, че се налага спешно изваждане на близнаците и са извършили секцио. Двете момченца са добре, но заради преждевременното им раждане в 32-ра седмица, те са под постоянно лекарско наблюдение. Секциото е извършено в сряда, но майката е в медикаментозна кома и не е успяла да види бебетата си.

Трагедията  в семейството й е огромна, защото преди броени дни е починал съпругът на родилката и баща на близнаците. 36-годишният мъж е издъхнал от внезапна сърдечна недостатъчност, след тежки пристъпи на задух. Имал и други грипоподобни симптоми, но тестът му за коронавирус е показал отрицателен резултат. Въпреки това, има сериозни съмнения, че причината за смъртта му е ковид.

 "Трагедията ни е неописуема. Молим се Бог да спаси майката и децата", ридаят близки на семейството. 
В Бургаската болница са настанени и две деца с COVID– на 3 и на 4 месечна възраст. Те са показали положителни проби за патогена.  Към момента бебетата са в добро състояние и  карат заболяването сравнително леко. И двете деца са с двустранна бронхопневмония, която е в процес на овладяване, пише monitor.bg.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (5)

Психо Ли То се види кой е психясъл

Психо Ли То се види кой е психясъл

12.03.2021 | 13:19

Психо ама жив здрав прав корав А еврейските гниди лоени малко мряли И като видях минусите пък и че съм психо взех и си го преместих в другия крачол сипах си 50 градусов дезифектант двойно препечен а булята през туй време врътна едни мезета Мозък ви казвам Анти ковид мезелък И пей сърце Мрете гадове

Отговори
0 1
Мрете ве Ама по често

Мрете ве Ама по често

11.03.2021 | 21:33

Е точно минусчето бързо чаках за да стане ясно че една еврейска свинка е ритнала бакъра Ако беше майка Българка и ред в Мекица нямаше да има А то еврейски свине угоени малко умрели Мехлем за душата ми Българска

Отговори
4 18
Тук

Тук

11.03.2021 | 22:53

Някакъв психо ли е писал?!!?

Отговори
4 1
Лой Сланина

Лой Сланина

11.03.2021 | 20:55

Умират еврейски огуени прасета търтей лакоми от преяждане Пукайте вашата мамица лакома

Отговори
2 12
Тук

Тук

11.03.2021 | 22:55

Някакъв психо ли е писал!?!?

Отговори
4 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-добрият вариант за страната след изборите?