Следвайте ни

 „Братчед, умирам“ подпали екшън в шокова зала

viber icon

Авери на пациент нахлуха в шокова зала в Шумен, за да видят приятеля си. Инцидентът бил предшестван от тежка алкохолна вечер в петък. Компания от североизточните шуменски села се почерпила обилно до такава степен, че на един от другарите по маса му станало лошо и се наложило да го карат в болница.

 До там го придружили братовчед му и един приятел. Както е по протокол почерпеният пациент бил вкаран в шокова зала за обработка, а подпийналите мъже от компанията му надзъртали през вратата.

 Пациентът в един момент почнал да стене "Умирам, умирам!" и предсмъртните му стенания били чути от приятел. Той пък ги препредал на авера братовчед. Братовчедът скочил, блъснал една сестра и нахлул в шоковата зала, въпреки обясненията, че не може да влиза вътре.

„Тука сте дърти и за нищо не ставате!“, констатирал братовчедът. Дошла охрана, охранителят извикал полиция и така били задържани  29-годишен мъж от Хърсово и 31 годишен от Златна нива, предаде Канал 3.

 И двамата били солидно пийнали, до такава степен, че на сутринта когато ги разпитвали единият не помнел нищо, а другият само репликата, че братовчед му умира. Не помнели как влезли и в стая, където междувременно настанили техния приятел и как се разправяли и със санитарката там.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (4)

Велико

Велико

28.09.2020 | 17:08

Уникална статия

Отговори
4 0
Велико

Велико

28.09.2020 | 17:07

Уникална статия

Отговори
3 0
ОНЯ СЪЩИЯ

ОНЯ СЪЩИЯ

28.09.2020 | 16:26

Не помнят ли не помнят.... Пусто дърво..... Като са толкова фиркани ,що не се хвърлят под влака ами налитат на бой... Мамицата ви пияндурска... Като ви са слаби ангелите и не носите на пиене,що не си налагате парцалите бе..а...изроди....? Само бой за такива като вас....бой докато се насерете....Иначе няма оправяне....

Отговори
9 1
Кои са имената им?

Кои са имената им?

28.09.2020 | 16:17

И кои са имената на тъпанарите?

Отговори
7 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какви трябва да са следващите мерки срещу COVID-19 в Пловдив?