Следвайте ни

Бойко Рашков проговори за призовката на Борисов

viber icon

Служебният министър на вътрешните работи Бойко Рашков отговори на запитване от bTV, че "не знае за изпратена призовка до Бойко Борисов".

Бившият премиер и лидер на ГЕРБ заяви по време на брифинг днес, че Рашков му е изпратил призовка да се яви на разпит в четвъртък в ГД "Национална полиция".

От Бойко Рашков не знам какво мога да очаквам. Най-вероятно ще ме питат защо не съм купувал гласове като другите, защо съм победил в лидерските битки, защо партията ми е толкова стегната и кога ще се откажа, сподели Борисов.

Той бе категоричен, че не се страхува и поиска лично вътрешният министър да проведе разпита. От уточнението на Севеделина Арнаудова, която е личният пиар на Борисов, се разбра, че разпитът трябва да е в 10:00 часа на 15 юли, в Главна дирекция "Национална полиция".

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (6)

Едгар

Едгар

13.07.2021 | 19:33

Някой хора си мислят, че живеят в Северна Корея и ги е страх да говорят за техния главатар.

Отговори
3 0
OldTen

OldTen

13.07.2021 | 16:01

Би ли ни споделил в какво се изразява геноцида, с вдигануто на минималната пенсия, с вдигането на средната заплата или с опашките за влизане в Гърция?

Отговори
10 7
ОТГОВОР

ОТГОВОР

13.07.2021 | 17:41

ПЕНСИИТЕ СЕ ВДИГНАХА МАЛКО ЗАЩОТО ИЗМРЯХА ОТ КОВИДА ХИЛЯДИ--МАЙКА МИ ВЗИМА 300 ЛЕВА С УВЕЛИЧЕНИЕТО И ДАВА ПО 140 ЛЕВА ЗА ЛЕКАРСТВА ВСЕКИ МЕСЕЦ--НЕ Е В СИСТЕМАТА И ЗА ЗДРАВНА ПОМОЩ--ЗАЩОТО Е БИЛА БЕЗРАБОТНА И ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ 5 ГОДИЕ НИ НЕ Е ВНСЯЛА ЗДРАВНИ ОСИГОРОВКИ--С ЕДНА ДУМА ДА РАБОТИШ ЗА ДЪРЖАВАТА 35 ГОДИНИ И СЕГА КАТО СИ ВЕЧЕ ПЕНСИОНЕР ДА НЕМОЖЕШ ДА ТИДЕШ НА ЛЕКАР---ТИ НА ТОВА КАКВО МУ ВИКАШ???-НЕ Е ЛИ ГЕНОЦИД--ДА ПРОДАЛЖАВА М ЛИ--ПРИНУДИХА МАЙКА МИ ДА ПЛАЩА 300 ЛЕВА ЗА МОСКВИЧ НА ДЯДО МИ ДАНЪК ОТ 1995 ГОДИНА--КОЛАТА Е БИЛА ОТПИСАНА ОТ ДВИЖЕНИЕ-НЕ БИЛИ ВЪРНАТИ НОМЕРАТА И ВЪРВЯЛО ДАНЪК--ДЯДО МИ УМИРА ПРЕЗ 2009 И НИКЙ НЕ ГО ИЗВЕСТИЛ ЗАТОВА--ИЗВЕСТЯВАТ МАЙКА МИ ПРЕЗ 2021--ОЩЕ ДА ПРОДЪЛЖАВАМ ЛИ--ВЗЕХА МИ ВСИЧКИ КОНТРЛНИ ТОЧКИ ПЛЮС ВСИЧКИ КАТЕГОРИИ НА КНИЖКАТА--ЗА АДМИНИСТРАТИВНИ НАРУШЕНИЯ--НЯМА КАТАСТРОФИ НЯМА ЗАГИНАЛИ И РАНЕНИ И ПОВРЕДЕНО ИМУЩЕСТВО--ОЩЕ ДА ПРОДЪЛЖАВАМ ЛИ???-КАЖИ САМО-ДА--ЗАПЛАТИТЕ СА УВЕЛИЧЕНИ САМО В НЯКОИ СЕКТОРИ--И ТОВА Е ЕДИНСТВЕНОТО ПОЛОЖИТЕЛНО ПРИ БОРИСОВ--А ТОВА СА ХОРА ОТ ДЪРЖАВНА АДМИНИСТРАЦИЯ-КОИТО СА МУ И ТВЪРДИЯ ЕЛЕКТОРАТ--440-000 ДЪРЖАВНСЛУЖИТЕЛИ ПЛЮС ДЕЦАТА ИМ--ТОВА СА ИЗБИРАТЕЛИТЕ НА БОЙКО

Отговори
6 4
ИСТИНАТА

ИСТИНАТА

13.07.2021 | 14:27

БРИСОВ ТРЯБВА ДА СЕ АРЕСТУВА И ПРАТИ ПО-БЪРЗАТА ПРОЦЕДУРА В ЗАТВОРА--ЗА ГЕНОЦИД СРЕЩУ БЪЛГАРИТЕ--ЗА ДА СЕ УСПОКОИ НАРОДА -И ЗА ДА ИМА УСЕТ ЧЕ ИМА СПРАВЕДЛИВОСТ НЕЗАВИСИМ СЪД И ПРОКОРАТУРА---НО ТЪЙ-КАТО ВСИЧКИ ПОЛИТИЦИ В БЪЛГАРИЯ СА ЕДИН ДОЛ ДРЕНКИ--ТОВА НЯМА ДА СЕ СЛУЧИ---ВСИЧКО Е ЦИРК ЗА ПРЕД ХОРАТА И СВЕТА--СЕГА ЩЕ ГО ПОВИКАТ ОЩЕ 2-3-ПЪТИ--АЙ-МНОГО ЕДНО ДЕЛО ДА МУ ЗАВЕДАТ ЗА НЕЩО--КОЕТО ЩЕ СЕ ПРОТОЧИ 2-3 ГОДИНИ--И НАКРАЯИЛИ ЩЕ ЗАВЪРШИ СЪС УСЛОВНА ПРИСУДА ИЛИ НЕВИНЕН ЗАРАДИ ЛИПСА НА ДОКАЗАТЕЛСТВА--ТОВА Е ПОЛОЖЕНИЕТО В БЪЛГАРИЯ

Отговори
14 16
Лъжата

Лъжата

13.07.2021 | 18:31

Ти първо се научи да пишеш мръшляк и тогава решавай кой къде трябва да иде.Червен бок.лук.Ти се.ра в устата

Отговори
5 5
ОТГОВОР

ОТГОВОР

13.07.2021 | 18:56

ПРИВЪРЖЕНИЦИТЕ И ГЛАСОПОДАВАТЕЛИТЕ НА МУТРИТЕ ВЕДНАГА СИ ПРОЛИЧАХА И В ИНТЕРНЕТ

Отговори
3 2

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво ще се случи в България след изборите на 11 юли?