Следвайте ни

Бойко Борисов за Рашков: Щял да се саморазправя тоя пияница ВИДЕО

viber icon

"Щял да се саморазправя с мен тоя пияница. С гол гъз таралеж ще мачкаш, това ще ти кажа". Това заяви в село Бата бившият премиер и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов за служебния вътрешен министър Бойко Рашков. Думите му бяха посрещнати с овации от присъстващите. 

Борисов се срещна с местни хора и с кмета Георги Георгиев, който бе задържан на 8 юли при полицейска акция по сигнали за купуване на гласове точно преди изборите. В Бата са още Младен Маринов и Кирил Ананиев, както и проф. Костадин Ангелов.

"Това ли му е демокрацията на Христо Иванов? Не ви ли е срам да се целувате с Бойко Рашков? Ще ги видите Тошко, Мошко и подобни, след 6-7 месеца. Нека да изкарат колкото може повече, ние ще се оправим. Корнелия казала, че щяла да участва, тя и сега си има министри, те не ме интересуват, тях съм ги бил, бил, бил, колкото пъти - толкова. Но тоя, дето се представя за демократ, той щял да прави реформата. Не ви ли е жал бе, семейства имат", каза Борисов.

Местните хора се оплакаха на Борисов, че е бил задържан и мъж, у който бил намерен списък с имена за сватба.

"Те купуваха като бесни, правиха им коридори, да правят каквото искат да правят. Това са тея демократите. Това се демократите", възмути се Борисов на ДПС и ДБ.

"Искам с кредитния рейтинг на "Фич" да има кажа, че те не могат да четат или не знаят английски. Дай, Кире, да го прочета тук", обърна се Борисов към Кирил Ананиев.

Бившият финансов министър обясни по-обстойно за доклада на кредитната институция.

"Вече има държави с по 70% ваксинирани, и пишат - увеличава някои от рисковете, свързани с пандемията. Провалиха кампанията, хвърлят ваксини в канала, българите не се ваксинират, когато дойдат октомври-ноември, икономическият растеж ще тръгне надолу, защото всички ще са болни. Ние всеки ден говорим, но файда йок. България все още не е представила своя национален план, само чегъртат, който бяхме приготвили, те на инат не го взеха, той беше на масата. Докато правят на инат и се занимават с нас, хората им казаха, че ще има забавяне на първите траншове и ще засегне растежа през 2022 г. Всички популисти обясняват как ще вдигат пенсии, но не обясняват откъде ще вземат парите. Айде, от "Хемус" ги прибраха. Неваксинирането и неусвояването на средствата, сега ще върви надолу, досега вървеше нагоре", каза още Бойко Борисов, четейки доклада на "Фич".

Още от категорията

Виж всички

Коментари (17)

Мъчно ми е,

Мъчно ми е,

25.07.2021 | 11:45

че има толкова непрасветени и бедни по душа хора. Жалко за България.

Отговори
1 1
007

007

25.07.2021 | 07:49

Рашков,прати баретите и го пращай в лудницата!

Отговори
8 6
Шайка

Шайка

25.07.2021 | 06:59

Кокаина допълнително подлудява Буци.

Отговори
7 6
Страх

Страх

25.07.2021 | 01:14

Горкия Бойко Борисов ос.сран и умрял от страх.... Ще ти спука гъ.за Бойко Рашков...

Отговори
12 10
Пари

Пари

25.07.2021 | 00:15

Значи тези неща едва ли ще се разберат, подкрепата явно идва от заплатите които получават тези хора. Има проекти, фирми, изпълнители, под изпълнители, кметове да не забравим и всички навързани на ясла. Ами то като ти плащат всеки месец и имаш работа, как ще е ясно е че ще има подкрепа.

Отговори
5 6
загрижен гербаджия

загрижен гербаджия

24.07.2021 | 21:59

За всички е ясно,че махнат ли Гешев Борисов отива при бай Ставри.Аз се опасявам,че колкото по-късно стане това толкова повече ще страда идолът ни.Това е така,защото бай Ставри ще е много загорял.

Отговори
18 10
ужас

ужас

24.07.2021 | 21:52

Лидерът на ГЕРБ е бесен,защото анусът му е тесен.

Отговори
17 10
бгн

бгн

24.07.2021 | 21:51

Ето това е страх, страх го е защото схемите му падат една по една, помощите за ковид няма да бъдат "усвоени" от правилните хора :) С две думи - няма пари - няма ГРОБ Ще се разпаднат като кула от карти.

Отговори
18 9
А.Дамянов

А.Дамянов

24.07.2021 | 21:46

Ех, как не разбирате какво загубихме и какво ни чака?

Отговори
15 11
Славчо (Атанасов):

Славчо (Атанасов):

24.07.2021 | 21:40

А Нали ми е по-нежната половинка.

Отговори
6 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ако парламентарните избори са сега, за кого бихте гласували?