Следвайте ни

Бойко Борисов за Рашков: Няма да го изберат и за домоуправител на входа, в който живее ВИДЕО

viber icon

Бившият премиер Бойко Борисов се възмути за пореден път от поведението на служебния вътрешен министър Бойко Рашков. По време на среща с млади членове на ГЕРБ, лидерът на партията коментира, че Рашков няма да го изберат дори и за домоуправител на входа, в който живее. 

„Изведнъж идва и дава оценки за партия. Г-н Рашков, кога вие сте ни победили, за да ни давате оценка? Дори и кандидат-президентът Радев каза нещо онзи ден, а аз много внимателно гледам прессъобщенията, защото те работят главно с тях. „Аз подписвам укази“, когато ставаше въпрос за службите. Как само ще подписваш указите, като той е назначил заместника си за премиер и съветника си за вътрешен министър. Кандидат-президентът Радев възлага на най-доверените си хора в правителството, те му подготвят всичко и той издава укази“, посочи Борисов.

Бившият премиер коментира и поведението на "Демократична България:", като посочи, че се чувства озадачен от мълчанието в редиците ѝ. 

„Аз си спомням много интересен случай, когато кандидат-президентът Радев се заклеваше в парламента Наско Атанасов седеше точно под ъгъл. Аз бях в кошарата. Кандидат-президентът Радев се обърна към Наско Атанасов и му каза: „Още една седмица, две и ще ги няма“. Тогава Атанасов подскочи и каза: „Какво ще ни правиш? Ще ни арестуваш ли?". Спомням си добре тези реплики. Какво налага сега това прилепяне, това мълчание, няма никаква реакция“, каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (6)

Марчел  Рошу

Марчел Рошу

03.06.2021 | 10:21

Няма какво да виним Б.Рашков! Той си е един болшевишки фашист.Знае го от преди 30 год.Не реагира,понеже е убеден.Дали работи под диктат.Той си знае,още повече,че не притежава тънка политическа култура.Винаги е смятал,че не е оценен и прави всичко зада получи задоволителна оценка.Затова и действията му са фашизирани! Внимателно прочетох, предните коментари и преди да кажеш нещо за нравите на населението в България,трябва да си отговориш. Дали сме народ,който притежава една от най важните показатели за демокрация- спазване на дисциплина,ред,законност.Е далеч сме от тези реалности.Може би една от най недисциплинираните нации в Европа.Какви са причините,това е дълга тема ! За да се дисциплинираме във всички сфери на България е необходимо между 5-7 години. Преди промените: една партия,една власт,както ние казваме тоталитарна, чрез която привидно се поддържаше някакъв ред. След промените с настъпването на демокрацията,настъпи пълната анархия.Как не,в малка държава с 7 мил.население,над 100 партий,десетки хиляди експерти,професори и т.н.Това не е демокрация.Къде е дисциплината,реда,уважението между хората.Да не говорим за политическото говорене,сякаш сме двукраки животни и не се разбира езика. За тази цел по културните нации си налагат една нова музика и всеки се научава да я спазва и се дисциплинира.

Отговори
0 0
От цирк "Глобус"

От цирк "Глобус"

30.05.2021 | 15:54

Бамби , ти наистина си талант.Видя се,да управляващ държава не ставаш ,освен да я оглозгваш до кокал , но за клоун в цирка ще бъдеш гениален.Ще посираш децата от смях.

Отговори
6 4
МАШАЛЛА БАЦЕ,АФЕРИМ

МАШАЛЛА БАЦЕ,АФЕРИМ

30.05.2021 | 15:32

АШКОЛСУН БАЦЕ.БЯХ СЕ ПРИТЕСНИЛ ,ЧЕ НЯКОЙ КАТО ТИ ДАДЕ МЪДРИЯ СЪВЕТ ДА СЕ ПОКРИЕШ ЩЕ ВЗЕМЕ ДА СПЕЧЕЛИШ ИЗБОРИТЕ.СЛАВА БОГУ ПАК ИЗПЪЛЗЯ.С ВСЯКО ТВОЕ "ИЗЯВЛЕНИЕ",ПАРДОМ,ПРОСТОТИЯ ГЕРБ ГУБЯТ ПОНЕ 10 ХИЛЯДИ ГЛАСА.А ЗА РАШКОВ НЕМАЙ ГРИЖА.НИТО СИ МУ НА АКЪЛА,НИТО НА ПОЧТЕНОСТТА.

Отговори
9 5
Малък Бойко

Малък Бойко

30.05.2021 | 15:30

А защо го казваш чак сега? Спри да ревеш, че си много смешен и се потвърждават мненията на бившите ти съотборници, че си слаб и страхлив.Свиквай с мисълта, че вече няма да бъдеш това, което си бил и се радвай, че още си на свобода.

Отговори
10 4
Още малко

Още малко

30.05.2021 | 13:33

Политбюрото и неговите Бисери.

Отговори
6 6
Геновев(а):

Геновев(а):

30.05.2021 | 12:03

Ревът на имбецила - балсам за ушите!

Отговори
13 10

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?