Следвайте ни

Бойко Борисов с гореща новина за ваксината на „Пфайзер“ и „Бионтех“

viber icon

Европейската агенция по лекарствата даде положително становище за използването на ваксината на Пфайзер и Бионтех. Оценката се базира на научни данни, които доказват, че ваксината е безопасна и ефективна.

Това написа премиерът Бойко Борисов, след като стана ясно, че ЕК ще издаде достъп до пазара на първата ваксина срещу коронавирус.

"Очаква се European Commission да издаде разрешение за употреба на ваксината в ЕС още тази вечер. България е в пълна готовност да посрещне първите ваксините. Благодарение на общите европейски усилия скоро ще се справим с тази криза", пише още министър-председателят.  

Още от категорията

Виж всички

Коментари (4)

Вовка

Вовка

24.12.2020 | 20:26

Е голям доктор, този бат Бойко, специалист по всичко.....смях..

Отговори
0 0
Пепи

Пепи

21.12.2020 | 23:02

Вечно недоволни и мрънкащи сме българите! Във всичко се съмняваме! Тези, които не искаха да се ваксинират сега мрънкат, че ваксините били малко! Няма угода!

Отговори
3 3
Ковидчо:

Ковидчо:

21.12.2020 | 19:01

Кога сколасаха да разберат колко ефективна и безопасна е ваксината, след като е приложена на малка (в световен мащаб) група от хора едва от няколко дни?!

Отговори
14 8
ГЮРО

ГЮРО

21.12.2020 | 18:41

Ами ние си знаехме, че ваксината на Физер си е безопасна и без никакви клинични изследвания. Няма никаква нужда от тестване на нещо, което е предназначено за стадото. За овчерите ваксините са други, май.

Отговори
18 11

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще се ваксинирате ли срещу COVID-19?