Следвайте ни

Бойко Борисов посети Рилския манастир ВИДЕО

viber icon

Премиерът Бойко Борисов заедно с финансовия министър Кирил Ананиев посетиха Рилския манастир. 

Премиерът се извини, че пътят до манастира бе затворен 3 месеца заради свлачища. Министерски съвет отпуска 240 000 лева за укрепване на манастира по молба на игумена на Рилския манастир Адрианополски епископ Евлогий.

Това ни е силата - когато има проблем, го решаваме, коментира решението си Борисов.       

Благодарен съм на Господ, защото от 31 многомандатни избирателни района - спечелихме в 24- някои имат претенции за 1-2, каза премиерът. 

 Той отбеляза, че ДПС са спечели в 3, а партията на Слави Трифонов в един. "Следващата партия след нас има три района взети. Ние имаме 24. Считаме ли, че сме победени, слизаме и не трябва да сме доволни от това, което сме направили. Както ние проявяваме скромност и толерантност, и те да проявяват", каза още Бойко Борисов. С един район или с два, да имаш претенции", коментира още той. 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                           

 

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (4)

Dinko

Dinko

08.04.2021 | 12:44

Anatema

Отговори
1 0
Анатема

Анатема

08.04.2021 | 11:45

Защо не Дядо му дъртия чифут мераклия е бил покръстен за да отърве семенцето си чифутско Защо не внучето му да не се замонаши при фарисейте с пищолчетата и пагоните под расото превзели с подлост фарисейска и чифутска Църквата ни Вярата в нас не могат превзе Анатема фарисей и чифути

Отговори
1 1
АНАТЕМА

АНАТЕМА

08.04.2021 | 10:21

Толкова е нагъл така поставя хората в ситуации отвратителни...да отидеш и се льопнеш какво да направи отеца...ще ти трае простотията...няма избор... това няма да остане не наказано.... и то е видно... в ръцете си да те държи Господ щом реши ще те пусне... и ще се изтресеш като чувал с картофи ще станеш на пихтия.... сега да разбрам ли че най зависими в България след строителните фирми по магистралите са божиите служители и храмовете...заедно с целия си клир... от патриарх до клисар... ТО ЕДНА ВЯРА ИМАХМЕ И НЕЯ НИ ОТНЕ ТАЯ ДОЛНА ТВАР БОЙКО ... И ВСЕЧКО ТОВА ПО ВРЕМЕ НА ВЕЛИКДЕНСКИТЕ ПОСТИ... О ХАЙДЕ ДА СЕ ПОЧВА ЧЕ ДА СВЪРШВА...!!!

Отговори
3 2
ЕМИГРАНТА..

ЕМИГРАНТА..

08.04.2021 | 10:13

А ВНИМАВАЙТЕ ЩЕ ЕМИГРИРА .....ТАКА УЖ НА РИЛСКИЯ МАНАСТИР И АЙДЕ ДИМ ДА ГО НЯМА... ИЛИ ПЪК Е РЕШИЛ ПРИ ЕДИН ПРИЯТЕЛ ДА ИДЕ??!! ТОЙ ЗНАЕ КЪДЕ...И ПРИ КОГО... ?!?! СЕГА МУ Е ДОШЛА МУЗАТА ДА ПРОСИ МИЛОСТИНИ... И ДА СЕ МОЛИ... РЕДНО Е ДА ГО ГОНЯТ ОТ ХРАМОВЕТЕ С КАМЪНИ ....ТОВА СИ Е НАПРАВО ДЯВОЛ ДАЖЕ БЕЗ ЕВАНГЕЛИЕ КОЕТО БИ ПРОЧЕЛ ГРЕШНО...

Отговори
3 2

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-добрият вариант за страната след изборите?