Следвайте ни

Борисов защити пред Меркел позицията ни за Северна Македония

viber icon

Министър-председателят Бойко Борисов проведе видеоконферентен разговор с канцлера на Федерална Република Германия Ангела Меркел, продължил цели 40 минути, съобщиха от правителствената пресслужба.

„Аз и България сме благодарни за ангажимента на Германското председателство и лично на Вас за търсенето на формули, които да позволят началото на преговорите на Република Северна Македония за членството в Европейския съюз“, отбеляза премиерът Борисов пред Меркел.

Пред германския канцлер премиерът Борисов изрази позицията на България, която външният министър Екатерина Захариева представи вчера в Берлин.

По време на 40-минутния разговор министър-председателят Бойко Борисов изрази увереност, че с помощта на Германия, особено по време на нейното председателство на Съвета на ЕС, ще бъдат постигнати верни и правилни решения по темата.

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (5)

простата кърджалийска пyтка

простата кърджалийска пyтка

03.11.2020 | 17:37

Малоyмна комунистическа мyтра с една книга умствен багаж.

Отговори
3 4
Il Canale  grande

Il Canale grande

03.11.2020 | 16:31

Според Европол македонските контрабандисти преопаковат и съхраняват големи количества хероин, идващи от Турция, за по-нататъшна контрабанда в страни от Западна и Централна Европа. .Дрогата влиза в Албания през Елбасан. В този град, който е четвъртият по големина в страната, остава малко количество. По-голямата част тръгва по пътя към Европа.

Отговори
1 1
Ковидчо:

Ковидчо:

03.11.2020 | 16:30

"Аз и България..." - к`ъв си ти бе, мухльо, та се слагаш преди България и се отъждествяваш с нея?! Пази, боже, сляпо да прогледа и тъпо да се добере до власт!

Отговори
5 3
Браво на фотографа

Браво на фотографа

03.11.2020 | 16:13

Ако ви е писнало да ви взимат за овца с подготвени новини и вождове, може да видите този сайт Frognews.bg.

Отговори
5 3
полиглот

полиглот

03.11.2020 | 15:37

И на какъв език говорихте, бе ...тя говори , ти мълчиш и на края съгласен с баба Меркел!

Отговори
8 2

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай