Следвайте ни

Борисов: Заедно трябва да преодолеем това чудо гадно

viber icon

Премиерът Бойко Борисов обикаля из страната, за да разговаря с представители от земеделския бранш. С него е и ресорният министър Десислава Танева.

Двамата посетиха кравеферма, като запознаха нейния собственик с новите мерки във връзка с пандемията, пише novini.bg. Министърът на финансите Кирил Ананиев също обикаля с премиера, като дава разяснения за отпускането на средствата във връзка с пандемията.

Премиерът Бойко Борисов пък изкоментира защо правителството е предприело отпускане на средства за подпомагане на населението. Той припомни, че вчера е обявил даването на 504 милиона лева да подкрепим семействата, които имат нужда от храна, хигиенни материали и детски принадлежности.

"Като видях на Съвета и колегите, и паническите действия, като гледам БВП на САЩ - над - 15%, затова ние влагаме всичко, което е по оперативните програми. Отпуснат ли се пари, много бързо да стигнат до семействата. Всеки човек трябва да усети, че заедно трябва да преодолеем това чудо гадно", 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

jan

jan

18.10.2020 | 11:18

Google непрекъснато плаща от $ 27485 до $ 29658, за да направи снимка в мрежата от вкъщи. Присъединих се към това действие преди 2 месеца и спечелих $ 31547 през първия месец от това действие. Мога да кажа, че животът ми се подобри напълно! Погледнете го какво правя .....www.Selfmax5.com

Отговори
1 2

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво първо да построи община Пловдив с парите от заема, който смята да тегли?