Следвайте ни

Борисов за Радев: Той ми удря шамари, а казват, че се бием

viber icon

"Това бе една от фирмите, които бе одобрена от цяла Европа за шиене на маски. Отваря им се голям пазар - не само в България, а и в учжбина,. Преправяме икономиката, за да може тези, които могат да работят да го правят", това заяви премиерът Бойко Борисов на излизане от шивашкия цех в Хасково, който посети по-рано днес.

"Обикаляме и преструктурираме, за да може хората да получават заплати и да си хранят семействата. Отделили сме десетки милиони, с който да помогнем на самотните майки и на хората, които нямат доходи", увери Борисов.

"Имам голяма критика към себе си - не трябваше да се огъвам тогава, когато много уверено вървяхме към еврозоната. Виждате, че сега се отпускат трилиони за възстановяване на държавите, които са в еврозоната. Много мощно до края на април ще предадем конспектите си. България е прекрасно финансово и икономически структурирана. Имаме само едно условие, което трябва да изпълним, и ще го направим. Ще кандидатстваме отново. Не че сме се отказали, но решихме да сме по-бавни, за да имаме време да убедим хората", поясни още премиерът.

От думите му, цитирани от Блиц, стана ясно, че за момента не е теглен нов външен дълг и за момента не се налага.

Няма да коментирам този човек! Все едно е един човек да ти удари шамар, а после анонсът на bTV е "двама си бият шамари". Не е честно когато някой, напада, вие да казвате "двама се бият и удрят. Той вчера излъга. Аз се заклевам във внуците си. Обади ми се и каза, че се върне ветото в двете точки" - отсече Борисов на въпрос за това какво ще каже за вчерашното изказване на президента Румен Радев, който обяви дали има конфликт помежду им. 

„Дори да кажеш, че България не е готова за кризата, е вероломно нападение. Не е протегната ръка“. Министър-председателят бе категоричен, че правителството ще продължи да работи за опазване здравето на българите и за възстановяване на икономиката.

"Кой говори за морги и трупове? Вие просто правите като тенис на маса – пинг-понг – той каза, после той каза.  Аз моята работа си я върша! При нас има около 30 лекарства, които казват, че лекува коронавируса", заяви още Борисов.

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (12)

Васил

10.04.2020 | 18:54

Борисов може да е добър на борба, но президента го бие с акъл. Лошото е че се излагаме и примерът, който ще остане за младите, може да не е поучителен.

Отговори
3 2

Шубелията

10.04.2020 | 17:51

Много се стархува. ..ББандитко....... Усещането за нанлижаващия край е много болезнено...по няколко пъти на ден се оправдава и директно напада и клевети.. Вече не подбира думи и методи........ С едно изречение вчера Президентът накара Борисов да влезе отново в обясните режим.... Борисов усеща че няма да успее да заличи кражбите и измамите..... Вече никой не му вярва....

Отговори
16 2

Стоян

10.04.2020 | 16:16

Такава наглост не съм виждал.Ех Бойко чак ме е срам заради тебе.

Отговори
16 6

Елементарна реалност

10.04.2020 | 15:56

Боче,а стига си хленчил и си се правил на жертва. Просто след толкова години си намери майстора.

Отговори
20 9

Аха!

10.04.2020 | 15:42

Да би мирно седяло, не би чудо видяло! Нали, мутро? Ако беше малко по - възпитан и образован, отдавна щеше да спреш да спориш с интелигентния, образован, възпитан и ЧЕСТЕН човек като президента! Би трябвало да мирясаш след седемдесет и петте милиона, които ваши хора свиха от ББР и която раздава пари на Вълка, Делянчо Пеевски и пр. твои хора. Стига рИва и оди да риташ мачлета. За друго не ставаш.

Отговори
14 14

Образован

10.04.2020 | 16:23

интелигентен, възпитан и честен са качества НЕпознати за хасковския селянин. Точно последните му изплювания го доказват, първо, не може да си запомни речта и я чете (образован), цитира грешно класици с цел да наклепа политическия противник (интелигентен), злобно говорене срещу всеки в това число и журналистите що не отразили как оня траверса жена му раздавала мартеници в долно нанагорнище (възпитан), а колко е ЧЕСТЕН се видя в опита му да прикрие явно престъпление извършено от баща му и да го припише на невинен инвалид!

Отговори
8 10

Майк Тайсън

10.04.2020 | 15:09

А ти тикво,какво му удряш?Да не го галиш с цветя.Това за баща му какво беше?!Не шамар ,а подло круше.А за дъртата свекьрва........гаден ьперкът.Не можеш тикво така да се държиш с държавния глава. това да не ти е бустанджията в Банкя.Тогава какво очакваш от него.Той е мъж и естествено ще те шибне.Това да не ти е пудела роската

Отговори
24 13

Щон

10.04.2020 | 15:57

БОЙКО.МУ.ПУСКА. Питона.ОТ...З..Д

Отговори
5 8

Президентът

10.04.2020 | 15:01

е отвратителен! Заядливият му селски тон и надменно говорене не помагат на България да излезне по-бързо и с по-малко щети от кризата. Идеите му са глупави и плитки от рода на "давайте да дадеме да дадат"! Ниският му рейтинг не е от сега, просто сега от няма накъде клакьорските социологически агенции започват да дават някаква отстъпка, защото иначе хептен ще блеснат с лъжите си!

Отговори
11 23

Емо Георгиев

10.04.2020 | 14:27

Г-н Премиер, много грозно изказване направихте за Президента, във връзка с баща му! Уважавам и подкрепям мерките,които налагате поради заразата с COVIT-19! Напълно! Съгласен съм с всичко по този въпрос с Вас! Но не трябва непрекъснато да "дъвчете" Президента! Вършете си работата. Много лошо впечатление правят Вашите постоянни подхвърляния за него! Не прилича на държавни мъже подобно отношение!!! Хората го приемат много лошо! И Вашите и на хората около Вас всички лоши изказвания за Президента! Малко повече уважение към тази институция от страна на правителството! Иначе за мерките в тази ситуация-с Вас съм!

Отговори
25 20

Иванка

10.04.2020 | 14:25

И като как да удря ,като се кълчи и прави чупки като Росен на Десито ??????? Да използва правата си ,като социално ангажирана личност ,президент Е ЗАДЪЛЖЕНИЕ ,не е удар . Ако не е критичен съблюдател и не алармира ,ще се превърне в притурка на НЕКОМПЕТЕНТНТА И КОРУМПИРАНА ВЛАСТ. Това ли очакваме ? Естествено ,че Б.Б. не е съгласен да дишат във врата му !?!?!!!

Отговори
17 11

Иванка

10.04.2020 | 14:16

Ако нямаше телевизия ,можем да си обясним арогантното поведение на Б.Б. Мисирките ,келешите ,злите свекърви ,има ,няма СРС не са изречени от Радев ,за да се жалва ,като гузен негонен бяга Б.Б. ??????? Казал си ,признай . Децата от страх лъжат ,а ТИ .......?!??!?!!!

Отговори
27 11

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще ходите ли на море и къде?