Следвайте ни

Борисов за Бойко Рашков: Това може да си го позволи само шеф на "Плод и зеленчук"! ВИДЕО

viber icon

"Обръщам се към демократичната общност - сега може да ви е приятно, че бият само по ГЕРБ, но ще дойде и вашия ред. Така сме паднали под турско робство, един по един са падали градовете и другите не са им се притичвали на помощ".  Така Бойко Борисов коментира политическата ситуация по време на поредния лайф във фейсбук с младежи на партията.

Със заръка за “единство, творчество и красота” на предстоящите избори Бойко Борисов призова младежите на ГЕРБ да гледат на кампанията.

“Комунистите навремето имаха девиз “Единство, творчество, красота”. Вижте какъв хубав девиз, но той е валиден и за днес”, каза той.

Въпросният девиз е от Международната детска асамблея “Знаме на мира”. 

С него лидерът на ГЕРБ обърна внимание на младите, че иска от тях да “лъха добронамереност”, а за възрастните ще се карат помежду си.

Опитват да направят “Костинброд 2”, коментира Борисов скандала с подслушванията. “Понеже нямат нищо, сменят началници и ще влязат в стопанствата да търсят нещо. Ако не намерят, ще изфабрикуват за нас. Така както фабрикуваха миналото лято. Ще режат, ще сглобяват. Те, ако имаха, щяха да излязат и да са ни убили вече”, каза още лидерът на ГЕРБ и се обърна към служебният вътрешен министър и вицепремиер Бойко Рашков, който обяви, че ще даде повече информация по подслушванията, когато сам реши: “Той щял да решава кога да излезе и да каже?! Това може, ако си шеф само на “Плод и зеленчук”. Да затвориш сергията и да си решиш кога да продаваш!”.

Експремиерът предупреди, че сметките на ЦИК за 75 души да гласуват на една машина ще се окажат погрешни и това крие опасност за провал на предсрочните избори.

“Слагат си по 2 мин на машина. Никъде не са се наредили хората на опашка с километър, за да влизат като на конвейер през 2-3 мин. вътре. А и самият Радев 3 мин и 40 сек гласува. Значи хората трябва да са 2 пъти по-интелигентни от него излиза. Но за да не звучи, че го нападам, ние с Христо Иванов отидохме и си попълнихме бюлетината, за да не се изложим. Можеше да стоим 5 мин на машините”, каза той.

Борисов дори заподозря, че с машинния вот се цели саботаж на изборите и така да се запази на власт служебното правителство - “да продължат да работят в условията на еднолична диктатура до президентските избори в предизборен щаб на Радев”.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (31)

Боко Боко чифутска брантио

Боко Боко чифутска брантио

29.05.2021 | 15:37

Що така мешеш Майн Фюрер с тази чифутска комунистическа подла пасмина Физиономията на на охранителя на Правешкия крадец и наглец бе същата както на охранения му охранител га му съобщиха че е НИКОЙ Сега на охранителя кой ще го охранява това е големия въпрос Бай Ставри от ЦСЗ първи е подал офертата Сретен също има оферта Черепа и той се е включил в търга за охраната на охранения чифутин Цветанчо Василев даже е включил в офертата си да охранява и Шиши Бакшиши безплатно Абе изобщо много мераклий да го ухраняват Тиквун Сигур е заради снимките от нощното му шкафче или съвсем безплатно И я съм дал оферта Че ще го пазя безплатно в зоологическата ми рестутирана градина като уникат всеяден чифутски екземпляр Едно ми е опасението Докато безплатно го пазя къфто е лаком дъ не мъ фалира и прекара с 200 Мастор е на тва

Отговори
14 12
Тошко

Тошко

29.05.2021 | 16:18

Явно БСП са в пропадаща ситуация и за това е тази истерична активация на червените боклуци на Нинова! И да ревете и да си служите косите Радев така ви закопа, че освен да се разформировате друг изход нямате! ГЕРБ е първа политическа сила и мандата след изборите ще бъде връчен на бат Бойко Борисов! Да му мисли Рашков!!!!

Отговори
11 21
към гербаджиите

към гербаджиите

29.05.2021 | 14:54

Един съвет към заблудените и нетолкова гербаджии.Бягайте от зайчарника докато е време.Правосъдния министър да подготвя Централния софийски затвор специално за крадливи гербаджии.Докато тази порода незапочне да се вкарва по затворите,няма да има оправия.Погледнете ги само как изглеждат вашите идоли.Като насрани са.Така е изглеждал Хитлер и свитата му ,когато разбират,че губят войната.

Отговори
21 11
пловдивчанин

пловдивчанин

29.05.2021 | 14:11

Първо моля Марица да не ми трие писаното /вчера за Рашко Стоянов/ защото не пиша глупости , а истини, които могат да бъдат проверени, но не от придворни журналисти разбира се.А Боко да си търси добри адвокати и да си урежда интернет в килията на Г.М.Димитров.

Отговори
18 15
Ковидчо:

Ковидчо:

29.05.2021 | 13:04

Щеше да е смешно, ако не беше трагично. Ама и той си е прав, де - да паднеш от "цар самодържец" до редови б*клук сигурно е неприятно.

Отговори
26 11
Опонирам

Опонирам

29.05.2021 | 12:53

Господин Борисов , бях голям ваш фен гласувал съм за ГЕРБ с надеждата че ще има подобрение в живота ми и просперитета на децата ми. Мъка ми е че бягат по чужбина и не могат да градят кариера. В България не могат да прогресират защото новите богаташи тук са изедници. Вие не ми помогнахте и когато стана автокатастрофа в моето платно но обвиниха мен и бях лишен от права за застраховка.

Отговори
27 10
НЕЗНАЕЩ

НЕЗНАЕЩ

29.05.2021 | 12:52

БИЛ ЛИЕ БОКО ЧЛЕН НА БКП, ВИДИ МИ СЕ МНОГО ПОДГОТВЕН ВСЕ КОМУНИСТИЧЕСКИ ЛОЗУНГИ ЦИТИРА

Отговори
28 9
Тошко

Тошко

29.05.2021 | 15:59

Бил ли е генерал - авиатора член на БКП/БСП, защото много му личи!

Отговори
7 14
До Тошко,отговор на въпросите му

До Тошко,отговор на въпросите му

29.05.2021 | 16:22

За разлика от ГЛАВАТАРЯ ви фен.Радев никога не е бил член на БКП.За разлика от ГЛАВАТАРЯ е истински генерал преминал през всеки офицерски ЧИН.Не като ГЛАВАТАРЯ ви ,от Майор да скочи направо на генерал.На такива в армията им викат фалшиви генерали.За разлика от ГЛАВАТАРЯ ви ,ПРЕЗИДЕНТА никога не е бил охрана на бай Тошо и не е разтривал ушаците му по думите на самия ви Главатар.

Отговори
15 6
Не  съм  съгласен

Не съм съгласен

29.05.2021 | 17:55

Това са некомпетентни приказки за скачане в звание. В защита: Дуайт Айзенхауер е служил в армията на САЩ 20 години като майор. Но при планираната операция за свалянето на адмирал Исуроко Ямамото то Айзенхауер за кратко се издига до петзвезден генерал, главокомандващ 6 милионна армия срещу нацистка Германия и по късно народа на САЩ го избра за президент. Могъл е господин Борисов да покаже подобни качества, но уви, пропусна тази възможност.

Отговори
1 9
От действащ военен

От действащ военен

29.05.2021 | 18:57

Да много рядко има прескачане на чинове ,но в извънредна ситуация ,обикновено война и то при изключително заслуги към НАЦИЯТА.При Борисов нещата съвсем не са така.А да сравняваш Айзенхауер ,главнокомандващ съюзническите войски на Западният фронт и по-късно два пъти ПРЕЗИДЕНТ НА САЩ , с бойко борисов си е направо нелепо.Никъде повече публично не прави такива сравнение ,че ще те си смеят децата от детската градина ,а зрелите хора ще те помислят за луд.

Отговори
13 2
Тюх

Тюх

29.05.2021 | 19:19

Ами исках да посоча че именно дейсващите военни могат да се проявяват подобаващо. Изтъквам примера като пример че и ББ като действащ униформен е могъл да вземе пример от един ВЕЛИК и търпелив и честен военен. Но му прощавам защото ББ не е завършил гн. щабна академия. Иначе аз си го знам че много хора ме мислят за луд. Не ви се сърдя. Само ми е мъчно че не сте ме разбрал.

Отговори
3 2
Не  са  рядко

Не са рядко

29.05.2021 | 19:38

Случаите в България са много. Прочетете например за Богомил Бонев, заДГ и за много от педи 89 год. Много смях има за детската градина.

Отговори
2 2
Именно,затова ,че не са рядко,затова сме трагични

Именно,затова ,че не са рядко,затова сме трагични

29.05.2021 | 22:48

България сигурно е на първо място в света по генерал на глава от населението.На БГ и дай генерАли да имам.В случая сравняваме Радев и борисов.Единият истински генерал.Другият от тези дето прескачат чинове и ги произвеждат на килограм по политически причини.

Отговори
6 0
Вие  трагичния

Вие трагичния

29.05.2021 | 23:38

Ако сте същия действащ военен наистина сте трагичен. Защото се вижда че не носите генералски пагони в мешката си. Защото за Великия български войник това е завещание от нашите деди.

Отговори
0 3
Баш крадците

Баш крадците

29.05.2021 | 12:44

ТОТЕВ , МЕНДА , СПАРТАК НИКОЛОВ КОГА ЩЕ СЕ ЯВЯТ ПРИ БАЙ СТАВРИ ?

Отговори
28 9
Думата на народа

Думата на народа

29.05.2021 | 17:08

Ще ходят комунистите всичките в затвора, барабар с ЧУКУНДУРА наай отпред

Отговори
4 4
Иван

Иван

29.05.2021 | 12:26

Къш бе маскара. Я си спомни като КАК стона генерал. Маскариш званието и държавата, ама като сме прости - 10 г стигат..... :) :) :)

Отговори
22 13
5звезден живот

5звезден живот

29.05.2021 | 12:11

Доклето лее благост хунтата му вилнее, озлобени, бесни, всесилни. Стълбата му отгоре надолу се мете, шефове на оперативни действия заместник еди кво си са непокътнати, и продължават тероризма

Отговори
19 8
Думата на Народа

Думата на Народа

29.05.2021 | 11:57

Ми той Народа излезе и си каза думата на 04 април Този път на следващите избори в кучи г....ъз ще ви навре Присъдата народна вече ви е четена И по лошо Лайте още чифутски псета гладни Кервана си върви Възмездието ви чака Не репресия Не Холохост Не отмъщение А възмездие

Отговори
26 10
Тошко

Тошко

29.05.2021 | 16:06

Думата на народа - Бойко е номер едно! Долу превратаджията Фигурант! На 11.07 да натикаме хунтата на БСП в шеста глуха!!!!

Отговори
10 12
До Тошко.На 11 юли ,просто ще приключите ,като банда

До Тошко.На 11 юли ,просто ще приключите ,като банда

29.05.2021 | 16:33

Още на 4 април се видя ,колко сте слаби.Срещу вас бяха 75 % от народа.А в чужбина където гласуват свободни хора сте 8%.Толкова ще бъде бандата ви ,защото вие не сте партия, на 11 юли.Ще има пълен погром . Няма да има връщане на бял кон.Така се връщат само рицарите.А ГЛАВАТАРЯ е всичко друго ,но не и РИЦАР.Прекалено много мръсотии извърши за 12 години.

Отговори
9 5
Марин

Марин

02.06.2021 | 22:41

Господи, мола те ела да си прибереш версиите.

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?