Следвайте ни

Борисов в Чирпан: Чакаме 57 000 дози ваксини, още тази нощ отиват по районите ВИДЕО

viber icon

Премиерът Бойко Борисов инспектира новата пречиствателна станция в Чирпан. Тя е на стойност 15 милиона лева. С него е и кметът на града Ивайло Крачолов. 

Преди това Борисов беше на инспекция за новите кладенци в пловдивското село Брестовица.

В Чирпан премиерът държеше да се запознае с новата UV-технология за обеззаразяване на водите.

Преди построяването на станцията, водите на Чирпан са се изливали директно в река Марица. Става дума за отпадни води на 15 000 души. 

"Сега и магистралата ви ремонтираме. Ровят на 80 сантиметра. Така са я правили, че на практика си правим нова магистрала", каза още Борисов. 

Премиерът научи, че ваксинирането в града върви добре.

"Довечера чакаме още 57 000 дози ваксини. А вчера са ваксинирали 16 000 човека. Създали сме организация още през нощта да разкарат по районите новите ваксини. Напомням, че върви ваксинирането на секциите, на ЦИК", заяви Борисов.

Премиерът поясни, че е важно да мине март, който е критичен, и даде да се разбере, че разчита на разума и чувството на съхранение на българите, защото вирусът още не си е отишъл.

По думите му, всички са се съсредоточили в тези избори, но най-важното е да се състави правителство и то с максимално съгласие, за да може да върнем трите процента растеж на икономиката до края на годината, а следващата година да гоним 5 %. 

 

Коментари (2)

pamet

pamet

27.02.2021 | 20:26

Бе не помня кой прави магистралата преди Бургас, че там е едно равно равно, особенно преди разклона за Созопол. Както се казва в едно пожелание на АПИ "Господ да ви е на помощ"....

Отговори
0 0
Баламурник

Баламурник

27.02.2021 | 19:16

"Сега и магистралата ви ремонтираме. Ровят на 80 сантиметра. Така са я правили, че на практика си правим нова магистрала", каза още Борисов. - и държавния обвинител /прокуратурата/ спи . Що така бе Баце . Много поздрави на Станишката и партията кърмилница - БКП !

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-добрият вариант за страната след изборите?