Следвайте ни

Борисов: Стотици милиони се дават на Родопите ВИДЕО

viber icon

Премиерът Бойко Борисов продължава с обиколките си из Родопите. След Рибново, той посети и село Дебрен.

"По цял се оправдаваме, защо даваме пари на малките населени места, училища, детски градини, игрища", заяви Борисов, докато беше развеждан от директора на местното училище и спортната площадка. Той поиска от държавата помощ за санирането на школото.

"Стотици милиони се дават на Родопите. Бяха изпуснати и радикалният ислям това чака. Сега като има зали, образование, игрища, хубави къщи", допълни той.

"На жълтите павета много трудно асимилират някои, че в България живеят хора", коментира премиерът.

След това Бойко Борисов  продължи обиколката и спря и на пропаднали път Банско-Гоце Делчев в местността Момина кула.

Днес по обяд там пътя бе подкопан и под асфалта зейнаха огромни кухини. Сега се прави укрепване в авариен режим и се насипват големи скални късове в кухината, за да се запълни и да не продължи пропадането на шосето.

Досега са изсипани 40 камиона с над 800 кубика скални късове.

"Днес една колежка в парламента говорила за пътя за Рилския манастир. Този път тук, не сме го правили ние, а е правен от комунистите. Всички знаят колко големи валежи паднаха, колко трудно се възстановява сега. Това са природни бедствия и не трябва да се правят грандиозни заключения", коментира Борисов изказването на лидера на БСП Корнелия Нинова.

Той изказа специални благодарности на полицаите, пожарникарите и  строителните работници, които по думите му работят перфектно, за да отстранят проблемите след наводненията.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще се ваксинирате ли срещу COVID-19?