Следвайте ни

Борисов: Само хаос, скандали и корупция има в момента

viber icon

В момента има само хаос, скандали, корупция. От това, което вчера чух, не ми го побира ума как Бойко Рашков не се е самосезирал и не започне да разпитва.

Това коментира лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. Днес той и кметът на Бургас Димитър Николов разглеждат строителството на обходния път край града за Слънчев бряг.

Работят, но не с това темпо, с което щяха да работят иначе. Да се надяваме, че ще спазят срока до края на годината. Това ще бъде голямо богатство за българите, които почиват по отсечката Слънчев бряг - Обзор - Поморие. Целият трафик от АМ Тракия ще мине от тук.
Добре че им осигурихме парите и не са им ги взели, защото и това щеше да остане като пущинак, категоричен бе Борисов.

И селскостопанските производители са доволни, има надлез, за да може да минават с техника и да не трошат асфалтовия път, подчерта пък Николов.

Нали имаше едни тук дето идваха да го гледат. Много интересно. Преди все говореха за вдигането на цените на бензина и нафтата, за ревизия на "Лукойл", сега от няколко месеца нито ги искат от финансовия министър, нито говорят за вдигане на цената, то с 30-40% се вдигна, но е мълчанието на агнетата. До края на годината се надявам да не им вземат парите и да стане факт, каза Борисов.

Залата готова ли е?, попита той Николов.

Да, чакаме министерството да натисне, защото има дребни нарушения, отвърна му кметът.

Колко блока санирахме?, продължи Борисов. 185, отвърна Николов.

185 блока, а Радев 0 блока и така ще бъде до края, защото и от плана за възстановяване, доколкото знам, са ги извадили, посочи Борисов.

Добре че им преведохме парите и беше в напреднала фаза пътя, иначе и това щяха да съсипят, допълни той.

Болницата е санирана. 10 млн. заделихме за нея. Изолация, всичко. Разказвайте ги на бургазлии тези неща. С това ще се запомни ГЕРБ - с направеното, категоричен бе лидерът на ГЕРБ.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (29)

Румен Радев б-оклука

Румен Радев б-оклука

06.09.2021 | 03:58

Троловете на Р.Радев и Слави чалгаря са обсадили Марица. Явно предизборно са им пуснали кинти да плюят яко по ГЕРБ. Фактите се помнят обаче . Свиха 500млн. от Хемус за... справяне с пандемията ,т.е. да ги раздадат на техните хора . Парите ги няма-факт. Хората протестират и с право срещу хунтата на Радев агента. По време на ГЕРБ фирмите не протестираха а бачкаха здраво. Ако не им се плащаше щяха ли да бачкат тролчета ?

Отговори
2 1
Помня

Помня

05.09.2021 | 22:57

Спомням си, че при неговоото т.н. "управление" /или по-скоро хайдушко разграбване на държавата/ ставаха интересни неща. Напр. имаше едно тефтерче с указания кого да "ударят" и др. такива, дето изчезна! И то в съда! А УЖ щеше да е веществена улика.... Щеше. После някой си В. Божков говореше, че Мата не знам коя се отчитала с дребни суми, но редовно на чекмеджето на Шланга. Ма той пък президента баш тогава пуснал дрона, та го снимал и него - Шланга, как пази имането с едно пищофче на шкафа. Днес пък, пак той - Шланга, каза, че си намразил името заради някой си. То маса народ избягаха от държавата заради неговите идиотии, ама ней се. Та големи майтапи в таз малка държавица. Ма той, шланга, не ги усеща тез работи и все другите са му виновни. Но има напредък в умственото му недоразвитие - този път нищо не казва за Орешарски и Путин. Забравил ги е - че то едно ли е да го запомниш.... Майтап бе, Уили. Голем - колкото шкембето на шланга и тескере войвода, взети заедно!

Отговори
2 2
Георги

Георги

05.09.2021 | 20:35

Затвор ви е малко, боклуци!!!

Отговори
7 3
Жоро

Жоро

05.09.2021 | 19:48

Тази мутра още ли е на свободаѝ? Егати държавата...

Отговори
7 3
Любопитко

Любопитко

05.09.2021 | 18:20

всеки може да Като кажеш корупция, посочи я! То такава балалайка всеки може да изкаканиже! Виж, корупция баха суджуците, пачките, кюлчетата, Хаос беше да се пребиват протестиращи, да се прбиват невинни деца и студенти заради изразено недоволство. Кажи нещо и за ММА боеца Стъки, кажи за оня дето уби детето си и не бе потърсен от следствие и прокуратура. Хаос е един д ебил да раздава пари на ляво и дясно без санкция от НС. Плачът на това банкянско г оведо е заради пропуснати множество пачки на шкафа. Кажи нещо и за Мата незнам коя. И диот мръсен! Опропасти държавата . Съд и при бай Ставри - до живот!

Отговори
16 4
Друго време

Друго време

05.09.2021 | 17:05

Гусин Борисов се престара с гонитба на руски шпиони, и конфедерацията СССР САЩ гд прогони с Мутри вън. Никому ненужен, навсякъде нежелан. Тежка орис занататък, нека весели

Отговори
11 6
Време е

Време е

05.09.2021 | 16:50

Време е всички чифути да бъдат затрити Време е да завършим делото започнато от Великия Баш им Майстор другаря Адолф Хитлер и главен мениджър на фабриката за калъпчета сапун от чифутска лой

Отговори
4 7
Тиква

Тиква

05.09.2021 | 15:48

Тиквата остави България на последно място по стандарт - 30 % по-зле от Румъния, а тука гледам помаците искат той да се връщал на власт. Вземайте си го кмет на Сърница, ние тука не го щем.

Отговори
15 8
Вил

Вил

05.09.2021 | 15:35

Баце връщай се тез щте унищожат българия

Отговори
9 18
партийно строителство

партийно строителство

05.09.2021 | 15:33

Браво на ГЕРБ! Толкова неща направиха, толкова средства "усвоиха"! По няколко апартамента си направиха, тераси, асансьори, къщи за "тъщи"... Голямо "усвояване" падаше! А колко чужди бизнеси бяха усвоени... Хаос в реда или как там беше... Открито и честно управление! Гарантирано от Б.Борисов! Тук, в Пловдив, ГЕРБ имат особено талантлив ръководител по усвояването. И спяща прокуратура.

Отговори
19 6

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-сериозният замърсител на въздуха в Пловдив?