Следвайте ни

Борисов с орден от Ловчанската митрополия, пожела успех на Цветанов ВИДЕО

viber icon

Премиерът Бойко Борисов е на поредна инспекция из страната. Този път той посети новия катедрален храм "Св.Св. Кирил и Методий" в Ловеч. Борисов е заедно със зам.-министъра на регионалното развитие Николай Нанков. Те бяха посрещнати с аплодисменти.

Премиерът бе удостоен с орден от Ловчанската митрополия за заслугите му за помощ на църквата. Той благодари и изтъкна, че новата катедрала е една от най-добре изрисуваните. Борисов припомни, че на Великден не е разрешил затварянето на църквите у нас.

На излизане Борисов коментира новата партия на бившия втория в ГЕБР Цветан Цветанов с думите, че му пожела успех. "20 години сме заедно. Ние сме едно семейство, което се е разделило", заяви Борисов.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (4)

РежимътБоБоТРИ в Мичкюр е възлюбен, майни!

РежимътБоБоТРИ в Мичкюр е възлюбен, майни!

28.09.2020 | 19:23

В Мичкюр като заповяда да до'де връз бял кон / джип г-н БоБоТРИ НА РаЦЕ ША ГО НОСИМЕ и както Ловешкио Аятоллах така и ние тук сме му приготвили стециЯлен Мичкюрский ТИКВЕН МЕДАЛ да го закичим. "ЕРМ" сме го нарекли, опростачено от ХЕРМ, което е -разбира се- езическото ...ХЕРМЕС. (хермафродит. хЕРМитаж) Целият пловдивски СелСъвет сме ЧЛЕНки на ГЕРБ, на САРБ, заедно с наш'те очинайки, оти ПЛАЩАТ ЗАПЛАТИ

Отговори
1 0
ГОШЕ

ГОШЕ

28.09.2020 | 14:18

В ЗНАК НА ПРОТЕСТ АЗ ЩЕ СТАНА МЮСУЛМАНИН---НЕМОГА ДА ПОНЕСА ДОКАЗАНИ ПРЕСТЪПНИЦИ ДА ЦАПАТ БОЖИЯ ХРАМ--ДАЖЕ И ДА БЪДАТ НАГРАЖДАВАНИ

Отговори
4 1
Св. Доноснически синод

Св. Доноснически синод

28.09.2020 | 11:17

Комунистическа мутра с църковен орден - пародия до дупка.

Отговори
5 3
Митко

Митко

28.09.2020 | 11:14

Икона с неговия лик няма ли да сложат в църквата в знак на благодарност. Оставка мутри, малки и големи.

Отговори
7 3

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какви трябва да са следващите мерки срещу COVID-19 в Пловдив?