Следвайте ни

Борисов яростно защити Слави: Всеки е бил болен, той заслужава уважение за силата на духа! ВИДЕО

viber icon

Корнелия Нинова взела мандат и се радва като дете на играчка. Никой не иска с нея, но тя ще прави разговори. С кого?, попита лидерът на ГЕРБ

"С всеки изминал ден става ясно - казах ви, че тези няма да направят правителство. Тези ще направят всичко, за да може Радев да управлява. Това, че не се разбирали, е пълна лъжа. Организирано го правят, за да може да му актуализират бюджета и да може да изхарчат останалите пари. Нищо друго логично няма."

Това заяви Бойко Борисов Бойко в Перник по повод годишнината на ГЕРБ. 

"Най-важният политически закон на едно правителство е бюджетът. Чрез него доказваш на избирателите дали си държиш на думата. Трябва да има за пенсионерите, за строителството, медицинските работници, отбраната, МВР, земеделието, културата, спорта, образованието... Кой от това, което ще приемат сега, ще носи политическа отговорност дали ще съберат парите", заяви Борисов.

"Догодина по това време ще имат ли толкова, колкото ние оставихме? Първите лъжи на Радев бяха, че всичко било похарчено. Какво актуализирате тогава сега? Кои пари разпределяте в момента? Кой ги е събрал?", запита той.

"Много се говори за участието на Слави Трифонов. За жалост кое се гледа. Главно се говори какъв му бил видът! Той заслужава уважение - за силата на духа. Всеки един от нас е бил болен, опериран, бил е с патерици, знае колко е трудно да си вършиш работата. Правели изключение за него. Ами да, защото до вчера всичко зависеше от него", уточни той.

"Като видях какво се пише за Слави ми стана много криво. Защото същото се говореше и за мен, като стана инцидента с колесника се молеха да сме паднали всички да сме се изтрепали. Като ми оперираха менискуса, искаха да осакатея", припомни Борисов.

"Новината от интервюто със Слави е, че и при него са ходели да се молят, да клечат, но като не им е клекнал с някакви министри и вече стана лош.

Корнелия Нинова взела мандат и се радва като дете на играчка. Никой не иска с нея, но тя ще прави разговори. С кого? Всички партии ти казаха, че няма да правят правителство. Какви усилия и какви разговори ще правите? Само ще правят какво ли не, за да изтупат още 10 дни - да може да направят всички гадни неща, които ще се отразят на следващото правителство", добави Борисов.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (9)

Смотан старец

Смотан старец

04.09.2021 | 09:51

На 89 съм ама такава наглост ТИКВАТА изпусна кокала сега се МАЗНИ на СЛАВИ може би дългия да му даде парче от баницата ГЛАВАТА Е НАЙ ГОЛЯМ ВРАГ НА БЪЛГАРИЯ БОЖКОВ Е ЧОВЕКА КОЙТО ЩЕ НИ ИЗМЪКНЕ !!!!!!! АМА ПРОСТ НАРОД СЛАБА ДЪРЖАВА?????

Отговори
0 1
ВИНЕТУ 3 - ти том

ВИНЕТУ 3 - ти том

31.08.2021 | 20:18

Нормално, и двамата са от ДС люпилнятя и са любимци на сарайте. И двамата направиха квази партии от фашизоиден диктаторски тип. С една дума - боклуци.

Отговори
3 1
Георги v.

Георги v.

28.08.2021 | 18:10

Ние страдаме и 32 г. нищо не се променя в България, заради селски хитреци, като" принца" на Учиндол и "принца" на Банкя.

Отговори
6 2
Тошко

Тошко

28.08.2021 | 18:02

Бий ги Бойко! ГЕРБ е номер едно! Суверена е зад теб!

Отговори
6 12
Георги v.

Георги v.

28.08.2021 | 13:13

Бойко е нещастник! Трифонов го съсипа, а сега той му се слага. Като е болен, какво прави в политиката. Да си седи и да се лекува.

Отговори
18 18
Гено

Гено

28.08.2021 | 17:50

На малкия пръст не можеш да му се хванеш на Бойко,само можеш да злобееш Анонимно...

Отговори
6 6
Боко

Боко

28.08.2021 | 18:34

Вчера 1 циганка го направи на 5 ст. Твоя Бойко.

Отговори
7 6
Тиква

Тиква

28.08.2021 | 13:01

Тиквата лъже като циганин, няма опериран менискус, направи го за да не отиде в парламента.

Отговори
22 25
Двойникът

Двойникът

28.08.2021 | 12:51

И истината воссия от земята, и небето и се поклони. Довелиат бюджетната криза, знае как изборите печели, 50 раздаваш сега а не обещаваш за после, после ще заминат в чекмеджето, с благопожелания с 50 да сте постоянно живи. Второто му пришествие иде, чакат го от 70 година след Христа

Отговори
9 13

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ако парламентарните избори са сега, за кого бихте гласували?