Следвайте ни

Борисов отпуска 4 млн. лв. за неотложни ремонти

viber icon

По нареждане на министър-председателя Бойко Борисов ще бъдат отпуснати близо 4 милиона лева за неотложни ремонти на няколко места в държавата.

"С 3.7 млн. лева ще подпомогнем незабавно общините Гоце Делчев, Костинброд, Лъки и Столична община", заяви премиерът Борисов. 975 000 лева ще получи Столична община за почистване на коритото на река Искър от Панчарево до корекцията при летище София. Община Костинброд ще получи 1 155 000 лева за аварийни ремонти. 947 000 лева ще отидат при община Лъки за укрепване на срутището в село Дряново, както и за ремонт на участък от пътя Лъки-Крушово-Манастир.

Община Гоце Делчев ще вземе 663 756 лева за изграждане на подпорна стена за укрепване на десния бряг на река Туфча и улица в Брезница.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

Баджо

Баджо

20.01.2021 | 11:48

Изведнъж Борисов почна да угажда предиборно навсякде и на всеки, като развърза кесията с пари от хазната, белким спечели още едни избори. Удължава си времето, използвайки корона вируса и раздава държавна пара като за последно - "Работа, работа, работа..." ама се сетил да работи в последния момент преди изборите...

Отговори
3 1
резил

резил

20.01.2021 | 11:35

Борисов отпуска 4 милиона за нещо си. То бива лягане на мутрата, ама мисля, че отдавна минахте всякаква граница на приличието в мазненето на тоя откровен кра дец. И от чекмеджето ли ги извади, за да ги даде. Това СА НАШИТЕ ПАРИ, които той раздава, както му хрумне и кр аде, колкото му хареса. Не ви ли е срам така ниско да падате. Явно и при вас играят орташки парици

Отговори
3 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай