Следвайте ни

Борисов: От Севлиево до Германия - по магистрала! СНИМКИ/ВИДЕО

Много съм горд с такива работници, над 3000 души в Севлиево. Благодаря на собствениците и директорите за поредната голяма американска инвестиция, заяви премиерът

viber icon

Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева, министър-председателят Бойко Борисов и вицепремиерът Томислав Дончев откриха обновен завод в Севлиево. 

Модернизацията е свързана с автоматизация на производствените процеси и подобряване на условията на труд в завода за санитарна арматура, който води началото си от 1934 г.

Произведените в него смесители и душове се продават в повече от сто страни по света. Компанията подкрепя социално значими проекти и е сред основните дарители на общинската болница.

Благодарение на тези нейни ангажименти днес в здравното заведение ще бъде открито обновеното детски отделение.

"Много съм горд с такива работници, над 3000 души в Севлиево. Благодаря на собствениците и директорите за поредната голяма американска инвестиция", коментира премиерът Борисов по време на официалната церемония.

"От мен се иска от Севлиево до Германия продукцията да стигне по магистралата. Над 10 завода направиха инвестиции в града, след като им обещах, че магистрала "Хемус" ще стигне до Плевен и Ловеч", обясни министър-председателят.

"От Севлиево трябва да ходите до "Тракия", "Марица", оттам до Босфора, Гърция, където искате. Хемус догодина ще подмине Плевен и Ловеч. Успех", заключи Борисов.

 

 

Източник: фейсбук

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво очаквате от промените в кабинета "Борисов 3"?