71
Следвайте ни

Борисов от Перущица: Радев спокойно може да се нарече българоубиец СНИМКИ

viber icon

Вчера и днес 400 българи загубиха живота си заради тяхната надменност, лукавост, измамност. Това заяви бившият премиер и лидер на ПП ГЕРБ  Бойко Борисов в Перущица, визирайки управляващите в момента.

"Дали вече има спасение за българите освен Господ", това се питали в телефонен разговор по път за Перущица Борисов, проф. Костадин Ангелов, проф. Асен Балтов и проф. Тодор Кантарджиев. И  допълни: "Няма легла, няма медикаменти, липсва план", допълни Борисов и и обясни, че закриха НОЩ, изчегъртаха проф. Кантарджиев.

"Проф. Балтов го свалиха направо от операция. Пациентът му като се събудил търсил доктора, а него го няма, изчегъртан, каза Борисов и допълни, че Радев спокойно може да се нарече българоубиец.

Борисов обясни, че седмици наред експертите му предупреждавали, че 200-300 души ще губят живота си. Според бившия премиер управляващите трябвало да вземат тези мерки още през лятото. И даде пример как целият свят вече е освободен, икономиките работят след подобна мярка, а при нас е непоправимо.

"Трябваще лятото, когато Макрон, Меркел, Байдън налагаха забрани, за който не е ваксинира да се вземат тези мерки. Да, не са поплярни, тежки са, предизвикват протести, но сега целия свят е свободен. Стадиони, зали, всичко е пълно. Икономиката работи. И това е непоправимо, защото починалите хора не можем да ги върнем.

Като лъжа определи той новината за спад в цената на газа. За да има положителна новина излизат и казват:" с 33% свалихме цената на газа.Вдигнаха я с 30-40 лв, свалиха я с 1 лв. вчера, заяви Борисов.

Той оспори твърдението на бившите министриКирил Петков и Асен Василев, че служебният кабинет спестил 2 млрд. лв. , а в предишното правителство само се крадяло. Борисов обяви, че на 8 ноември правителството се кани да изтегли нов дълг от половин милярд. За 1 месец тези хора направиха 1,8 млрд. лв. дълг. А къде са тези пари, попита той. И заяви, че в актуализацията на културата - 0, за спорт-0, за екология- 0. В армията -0, в МВР-0, за селскостопнство и образование -0, каза лидерът на ГЕРБ. И хпресметна, че ако за 1 месец се изтеглят по 1,8 млрд. лв. , то за 12 месеца това прави 21,5 млрд лв.

не знам Кацаров с какво държи Радев, колко пари трябва да му е дал, че този провален човек да тежи на плещите на толкова много хора, допълни Борисов.

Той разказа как при обучителното гласуване в страната, няма как да се покаже как да се гласува за ГЕРБ, тъй като в машините се визуализират номерата само до 20, а номерът на партията на ГЕРБ е 32.

Лидерът на ГЕРБ поиска незабавна оставка на Радев, Кацаров и на „цялата шайка“. „Те са хората, които блокират всичко. Като Радев иска да е премиер, да си ходи при партията. Той вече не може да е обединител на тази нация, която той разболя. Виждали ли сте неговия сертификат? Къде е ваксиниран? Сега се държат на пресконференцията за ръце, а аз като казвах да се обединим, те казаха с юмрука:“ Да си ходи Борисов“. Тръгнах си, но цените на всичко вървят нагоре. Това ли е промяната“, каза още Борисов.

След Перущица лидерът на ПП ГЕРБ и бившият областен управител и депутат Дани Каназирева инспекткираха пътя за родопските села Лилково и Ситово. С тях бе и кметът на Пловдив Здравко Димитров.

Тук сме направили чисто нови пътища и ще продължаваме да правим, каза Борисов.  Бившият областен управител на Пловдив обясни, че такова строителство като през 2020 г.и 2021 г.  Пловдивска област не помни. И допълни, че се завършват няколко трасета с укрепване на скатове, включително Асеновград-Първомай, Пловдив, Пазарджик, Хисаря. 220 км е общата дължина на пътищата, каза Каназирева.

"Много съм доволен от това, което сме направили в Родопите. Това е най-добрият начин да покажеш на хората, че мислиш за тях. Нямаше пътища, но сега има", коментира Борисов.

Снимки: Наташа Манева

 

 

Гергана Василева

Гергана Василева

Журналист - екип "Регион"

Гергана Василева завежда екип „Кореспонденти” в „Марица”. Има отличие за Журналист на годината. Работила е в ресорите криминален, социални дейности и региони.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (59)

katarina

katarina

07.11.2021 | 13:27

borisov

Отговори
0 0
Бая ви Тони

Бая ви Тони

05.11.2021 | 11:22

Дебелий най важното не направи газовата връзка с транс адриатическия газопровод ...сега плащаме.пре солено

Отговори
0 0
Тоско

Тоско

02.11.2021 | 20:35

пътищата на Пепи дьо Граф от джипката или с левчета от оранжерии и ябълки обградиха дворецът...или .......???

Отговори
4 2
Ба ..си чифущината

Ба ..си чифущината

02.11.2021 | 20:00

Сори ве чифутска пасмино и бъдеща лой за сапун Въпроса ми е отправен към Българите Не към чифутите наужким приели християнството за да си спасят семенцето от лагерите на чичко Хитлер с Български пашапорт И по минусите който ми сте сложили на въпрос към Българите Мъ въпроса е не към вас сапунчета

Отговори
2 2
Къф ПАРА докс

Къф ПАРА докс

02.11.2021 | 18:25

Боко Тиквата чифута и отявлен куманист плюе и вие като гладно псе срещу ония който му дадоха право да държи пожарникарски маркуч партийна членска книжка в джоба и пистолетче на кръста Такава неблагодарност езуйтщина наглост и подлост е описана в Книгата на Книгите Библията Юда грабва 30 сребърника за да предаде Христос след като се е клел.пред него във вярност За тази ли Юда Тиквун Българи ще гласувате За Юдата и чифута Тиквун

Отговори
10 6
Нали

Нали

02.11.2021 | 17:26

Славчно Атанасов е гeй а хюмнето му работи в Марица!

Отговори
2 12
Сик

Сик

02.11.2021 | 20:01

Твоето място на портиер в национализираните Каменици ще го пазим, бъди рахат.

Отговори
7 1
Нали

Нали

02.11.2021 | 17:25

Остават 12 дена до изборите, но Марица не са отразили нито едно събитие на професор ГЕРДЖИКОВ! Вместо това оплюващи Бойко Борисов статии! ТЪМНИНА, ПОВЕЧЕ ТЪМНИНА!!!

Отговори
8 15
Нали

Нали

02.11.2021 | 17:23

След решението на ЦИК да се броят разписките с резултатите от машините за гласуване (и правилно, защото само така може да се засече, дали машините не са манипулирани), генерал Гном и Бойкикев са категорично против и обжалват решението на ЦИК пред съд! Марица отново ни вопъл, ни стон! ТЪМНИНА, ПОВЕЧЕ ТЪМНИНА!!!!

Отговори
8 10
Нали

Нали

02.11.2021 | 17:19

За последните шест месеца служебното правителство тегли трети заем за 500 милиона! Марица ни вопъл, ни стон! ТЪМНИНА, ПОВЕЧЕ ТЪМНИНА!!!!

Отговори
7 15
Нали

Нали

02.11.2021 | 17:15

Най-достойният политик на България! Напред Бойко, изритайте мазния фатмак от президентството и върнете България на пътя и към Европа и цивилизования свят!

Отговори
7 18

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво правителство ще управлява България след изборите на 14 ноември?