Следвайте ни

Борисов обяви кога отварят новата отсечка на АМ "Тракия" ВИДЕО

viber icon

До седмица трасето ще е готово и магистралата ще е напълно отворена още за пролетния сезон! Тази голяма новина обяви премиерът Бойко Борисов, който със зам.-регионалния министър Николай Нанков инспектират новата отсечка на магистрала "Тракия"между Чирпан и Стара Загора. Тя се наложи да бъде ремонтирана от основи заради некачествено строителство.

"Ако имахме сега ордени за герой на труда, сега и ти щеше да имаш", каза премиерът на млад работник, който заяви, че е избрал работата си, защото му доставя удоволствие.

"Радвам се, че всичко е ново - банкети, мантинели, асфалтът е проверен", отчете примерът, а работникът му каза, че се подписва за качеството на ремонта и му благодари, че се плаща редовно, включително за извънреден труд, затова работели и в почивните дни.

Отчете се, че новата отсечка на магистрала "Тракия" ще е най-хубавата за каране.

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (6)

Нали

Нали

27.03.2021 | 11:38

Вече не говорим, дали ГЕРБ ще спечелят изборите! Вече говорим, дали ГЕРБ ще мине с 20 процента БСП! Тук там има чудене, дали БСП ще мине 20те процента! Честно казано, повече ме интересува съдбата на шпионина Румен Радев! Както е тръгнало, май няма да мога да му гледам киселата физиономия на брифинга, след като е разбрал, че е загубил катастрофално и позорно като Славчо Атанасов на кметски избори!

Отговори
5 0
АСЕН ИЛИЕВ

АСЕН ИЛИЕВ

27.03.2021 | 11:38

И В ТАЗИ ВРЪЗКА - УКРАИНСКАТА :) ГОЛОБОРОДКО, ВЧЕРА ТИ КАЗАХ ЧЕ НЯМА ДА ТЕ ЛИК ВИДИРАМ, ЗАЩОТО НЕ СИ ХАЗАРИН :) И ТОВА Е ТАКА, НО ЩЕ ТЕ ЛИК ВИДИРАМ, ЗАЩОТО ВИЕ УКРАИНЦИТЕ СТЕ НЕВ МЕНЯЕМИ ЖИВОТНИ. НЕ СЛУЧАЙНО СТЕ СЛОЖЕНИ ЗАЕДНО С ХАЗАРИТЕ В КОЛХОЗНАТА КОЧИНА И ЗАЕДНО С ТЯХ ЩЕ ВИ ИЗ БИЯ ДО ПОСЛЕДНАТА ЖИВОТИНСКА ПРОК ЛЕТА, ИНАТЛИВА СЕМКА.

Отговори
0 2
АСЕН ИЛИЕВ

АСЕН ИЛИЕВ

27.03.2021 | 11:37

ОСЪЖДАМ, УКРАИНЦИТЕ НА СМ ЪРТ.

Отговори
0 2
АСЕН ИЛИЕВ

АСЕН ИЛИЕВ

27.03.2021 | 11:36

ЗА ДА НЕ СЕ ЧУДИТЕ: Е ТАЯ РАЗПО РЕТИНА, ПЕЕР АСЧЕТО ОТ СИРИЩНИК, ДЖУДЖЕТО ХАЯСКО И ЕДНИ УКРАИНСКИ СКОТОВЕ, В СГОВОР ОРГАНИЗИРАХА И ИЗВЪРШИХА УБ ИЙСТВОТО НА СВЕТИ АНДРЕЙ ЛУКАНОВ :)

Отговори
0 2
АСЕН ИЛИЕВ

АСЕН ИЛИЕВ

27.03.2021 | 11:35

ЕЙ, КУ РВО НАС РАНА, КАКВО СЕ РАЗБРАХТЕ С КОЛХОЗНОТО ПЕЕР АСЧЕ? :) УТРЕ ЩЕ МИ ПРАТИТЕ ЛИ УКРАИНСКИТЕ Ж ИВОТНИ У САНДАНСКИ ДА МЕ УТР ЕПАТ? :) КАКТО УТР ЕПАХТЕ ЛУКАНОВ :) ИЛИ ЩЕ ДОЙДЕТЕ С ХАЯСКО ДА МИ Д УХАТЕ, ДОЛУ НА ПЕЙКИТЕ ПРЕД БЛОКА, ДОКАТО УМРА ОТ РАЗРИВ НА СЪРЦЕТО? :)

Отговори
0 3
Mor

Mor

27.03.2021 | 11:20

Sok tains bite 6o min. ,,

Отговори
1 4

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-добрият вариант за страната след изборите?