Следвайте ни

Борисов: Няма такава стратегия да се отнемат децата! Това е безумно!

Като дойдат избори, има цели щабове, които мислят каква мръсотия да се направи

viber icon

Като дойдат избори, има цели щабове, които мислят каква мръсотия да се направи. За съжаление, много пъти им се получава. Така беше Костинброд, така беше Истанбулската конвенция, с козичките, с Африканската чума.

Това заяви премиерът Бойко Борисов по bTV във връзка с възникналото в Сливен и Карнобат напрежение предизвикано от слуховете, че социалните работници извеждат непълнолетни от учебните заведения.„Искам да се обърна към тези хора в Сливен, в Ямбол. Това е друг вид Костинбродска афера. Сега минават и говорят, че държавата ще им взима децата.

Какво ще ги прави държавата тези деца? Къде ще ги настани? Единственото, което го има в закона, е, че ако хванат родител, който изнасилва детето си, ако го пребива като куче, когато едно дете е лишено от грижа, хвърлено в калта, като животно...” , заяви той пред bTV.

Няма такава стратегия, няма такъв план. Това е безумно! Сезирана е прокуратурата, разпоредих и на ДАНС, и на МВР. Ще ги хванат. Разни пастори партийни, които ходят и лъжат хората.

През 2007-2008 г. в смесените райони се говореше, че като дойде Борисов, ще им сменя имената, ще ги изселва. Целта на конспирацията е слухът да се завърти. Нашата стратегия е да ги квалифицираме тези деца”, категоричен бе той.


 
По темата с парите за медицинските сестри Борисов заяви, че никога не ги е подвеждал. „ Отнасям се с огромно уважение към тях. На медицинските сестри им е дадено.

През 2009 г. , когато дойдохме на власт, им дадохме над 2 млрд. лв. 5 млрд. сме дали през 2019 г.
На медицинските сестри им е дадено.

Никой не казва, че отделяме малко пари в здравеопазването", подчерта той. 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?