Следвайте ни

Борисов нагледа Околовръстното в София, иска да реже лента на 15 септември

viber icon

Премиерът Бойко Борисов нагледа как вървят ремонтите на Околовръстното шосе на София, докато се прибираше от Троян, където удари първа копка за мост над Осъм.

Ше има шест ленти на директното трасе, две локални платна с по две ленти и тротоари от двете страни. Строителството на участъка предвижда изграждането на 4 пътни възела, на 2 моста и 3 пешеходни надлеза", изреди екстрите на Околовръстното премиерът. После сравни старото шосе с козя пътека. 

"България е една строителна площадка. Всичко това и след 100 години, ще викат: Добре, че го направихте", каза Борисов. 

"Обещал съм на хората от Горубляне да предам на Фандъкова под моста да има пешеходна и велоалея", добави той. 

"Бачкайте, че протестират хората, че затваряме пътя. Давай, давай, за 15 септември", обърна се Борисов към работниците, задавайки очаквания момент за рязане на лентата. 

"Това разстояние ще се минава за 1-2 минути", каза още премиерът за затворената до септември отсечка между "Горубляне" и "Младост". 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Петър   Тошев

Петър Тошев

25.06.2020 | 15:39

За последната отсечка на околовръстното в Пловдив се говори и писа години и се отразяваше ,,колко загрижен бил Борисов,,за това през територията на града да не преминават тежкотоварни камиони, но и до ден днешен не смеем да си отворим прозорците от шумове и прахоляци в края на жр ,,Тракия,,. Благодарим за ,,грижите,, на властта към нас.

Отговори
1 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Остана ли ви отпуск за ваканция през лятото?