Следвайте ни

Борисов на инспекция: Влизаме в новата година с най-ниския дълг ВИДЕО

viber icon

Убеден съм, че когато приключи пандемията и направим анализите, най-правилното управление на пандемията ще видите, че е в България. Това заяви премиерът Бойко Борисов, който заедно с финансовия министър Кирил Ананиев и енергийния министър Теменужка Петкова инспектираха компресорна станция край Петрич. 

"България е с най-малкия дефицит в Европа. Изговориха се куп глупости. Влизаме в тази година с най-ниския дълг. Дори да сме заедно с Естония първи по най-нисък дълг в Европа, с най-ниския дефицит и някой да излезе и да говори, че сме безотговорни..., че това било разсипничество... Толкова некомпетентност на едно място, за съжаление, не съм виждал", отсече той. 

"Тежки усложнения за всички държави в ЕС. Въпреки това с министър Ананиев направихме всичко възможно така да балансираме разходите, да продължим с повишаването на доходите и да остане. 106 млн. лв. на месец за пенсионерите. И това месеци наред. Благодарение на работата на приходните агенции, на доброто финансиране и бюджетиране.

Обичай врага си, не си хаби нервите. Отнасяме се с любов към всички, защото делата, които сме направили, ги показваме, не може да ги направи друг", заяви той. 

"Нека тази година да мине пандемията, да бъдем по-добри, да се радваме на това, което сме направили", призова Борисов. 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (8)

Явор

Явор

01.01.2021 | 22:18

Събуди се народе и гласувай през март за край на този пладнешки грабеж и мизерия!

Отговори
2 0
Юри

Юри

01.01.2021 | 22:20

Ще гласувам за край на това робство!

Отговори
3 0
Стоичков

Стоичков

01.01.2021 | 19:28

Как за 10г.не разбра,че на народа не му е до цифри и проценти и какъв ни е дълга.За поредна година сме най бедните,най корумпираните,а той тръгнал с Естония да ни сравнява/по стандарта,по доходите,по какво/.Какво справяне с кризата,че за разлика от нормалните държави вие сте"спестили"и похарчили най малко средства и това е успех за вас.Това с джипката да разкарваш министри из страната вече се изтърка,остави хората да свършат работа за която са там,а не да ги използваш за фон в кратките включвания в ефир.

Отговори
3 1
още повече ми писна

още повече ми писна

01.01.2021 | 17:15

И какво от това, че сме с най малък дълг. И бабите и дядовците са без заеми и ескимосите са без никакъв дълг. Щатите са с най-големия в света дълг. Ако искате да сравняваме стандартите на живот на горе изброените.Този самовлюбен ,психично болен, невъзпитан и неграмотен ДИКТАТОР нека да продължава да краде, изнудва и убива, но да не си мисли, че в БЪЛГАРИЯ всички могат да бъдат излъгани.

Отговори
6 2
ХХХ

ХХХ

01.01.2021 | 15:38

Освен търтеите на държавна служба и неграмотните има ли още някой да му вярва.

Отговори
6 2
Хана

Хана

01.01.2021 | 22:23

Лошото е че търтеите са доста....

Отговори
2 1
Сик

Сик

01.01.2021 | 12:32

Страната с най-нисък стандарт в ЕС имала най-нисък дълг. Смеят ни се в чуждите вестници, че можем да изберем тоя неграмотен тип цели 10 години.

Отговори
13 6
Писна ми!

Писна ми!

01.01.2021 | 11:57

Крайно време е психиатрите да се намесят! Тоя е не само особено опасен крадлив бок лук, но и окончателно полудял от страх и омраза към всичко нормално психопат. Тоя из род е персонално виновен за тежката икономическа криза, която докара с кражбите си и злоупотребата с нашите пари, високата смъртност от КОВИД с отваряне на държавата, когато навсякъде в Европа мерките се затягаха, недоплащане на труда на хората на първа линия, въпреки лъжите и заклинаниата за стотици милиони, съсипването на дребния и среден бизнес, които са гръбнака на всяка икономика и...Сега тръгнал да обикаля като луд, за да заблуждава за некадърното си чекмедже-управление. По-добре е психиатрите да дойдат!

Отговори
19 8

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще се ваксинирате ли срещу COVID-19?