Следвайте ни

Борисов: Много пари се харчели? Президентът да каже кои да спрем ВИДЕО

viber icon

„Много бих искал, когато следващия път президентът се изказва, да каже които пари да спрем. Той казва, че се харчат много пари. Да каже: "Борисов, незабавно спри 106 млн. лв. на месец за пенсионерите, 15% увеличението на полицаите, спри двойното увеличение на заплатите на учителите, спри парите за кметовете!". Да каже които пари да спрем - за хората на първа линия, за мерките 60/40, 80/20 и 75/0? Да каже: "Спрете АМ „Хемус“, защото не е важно за Варна и Търново, спрете Ботевград - Мездра, Монтана - Враца - Видин, спрете АМ "Европа". 

Това каза премиерът Бойко Борисов по време на посещение в Лъки, разкрива видеоклип, публикуван на страницата на министър-председателя във фейсбук.

 Премиерът е на инспекция и днес, след като вчера посети Раковски и района, а в събота Разлог, Добринище и села в района на Гоце Делчев. С него е зам.-регионалният министър Николай Нанков. Двама разгледаха укрепителни дейности и ремонтирани улици в град Лъки.

Бойко Борисов продължи: Да каже: "Спрете незабавно АМ "Струма".

Харчели се пари. Изброих сигурно 5 млрд. лв. в тези проекти и за това, което се прави. Пандемия е. Виждате в другите държави в какви тежки условия са. В България с майсторско управление в момента сме добре и бизнесът работи“, допълни той.

„Следобед министър Христо Терзийски събира Щаба за бедствия и аварии, защото има проблеми на много места - Петърч, Костинброд, Гоце Делчев, деретата по Брезница, Дъбница и на други места, за да може да се вземе решение днес и да се отпуснат средства за възстановяване на участъците.

Трябва да се потърсят алпиниски, защото на Рилския манастир няколко пъти падаха скални маси и добре че нямаме жертви. По пътя за Рилския Манастир има 80-90% е наклонът и могат да работят само алпинисти“, посочи Борисов.

„Днес се надявам да се отпуснат пари и да се започне да се разчиства. Надявам се до края на деня да се получат средствата. Правим училища и блокове, даваме милиони за пътища. Пътят за Кръстова вода е на привършване. За Родопите се влагат много пари и мисля, че хората го виждат. Обходите на Пловдив и Асеновград също се правят“, заяви премиерът.

„Природата ни е много красива, но скалите са ни много лоши. При тези температури, водата, която е замръзнала в скалите, води до това да започнат да падат. Виждате какви скални маси в момента се отнемат, за да се разширяват пъищата. 53 млн. лв. дава държавата за това. Парите са по сметките, започва се фрезоване, алфалтиране на няколко места, прави се разширяване и се правят канавките“, допълни той.

„470 000 лв. са дадени за двете свлачища в района. Следобед ще бъде свикана комисията, за да може всички опасни места - Петърч, Костинброд, Брезница и софийските участъци, да се започне работа. Днес това ще го свършим, за да може кметовете да работят“, добави той.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (5)

Масова психоза

Масова психоза

21.01.2021 | 17:19

Махай се гнидо крадлива ГЕРБ оставка и затвор

Отговори
1 0
81234

81234

18.01.2021 | 13:07

Харчиш като обезумял. После кой ще връща парите, след като изгони младите и кадърни хора?Защо отпусна кесията и раздаваш с широка ръка? Ти си пълен г.лупак. Единствената причина е,че идват избори! Дано народа приключи с теб и останалите 240 о.лигофрена!

Отговори
5 2
С  ВАС СЪМ  ГОСПОДИН  БОРИСОВ.

С ВАС СЪМ ГОСПОДИН БОРИСОВ.

18.01.2021 | 13:03

ЗАЩОТО 21 ВЕК ИЗИСКВА ПРОИЗВОДСТВО НА АВТОМОБИЛНИ ГУМИ. А НЯКОЙ ИСКА ДА ВИ НАУЧИ ДА ОБЪРНЕТЕ ПО ГОЛЯМО ВНИМАНИЕ НА ПРОИЗВОДСТВОТО НА ЦЪРВУЛИ .

Отговори
3 5
Малки букви

Малки букви

18.01.2021 | 19:33

Щеше да е учудващо, да си за Герб и да не си повърностен.

Отговори
2 0
Отговорност

Отговорност

18.01.2021 | 12:11

Лошото е че, с увеличение на заплатите с 50 лв или повече лева, хората се лъжат и продължават порочния кръг, гласувайки за Герб, Обединени патриоти, ДПС, Воля. Винаги има избор за по добро и той се създава от народа на площадите.

Отговори
6 2

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай