Следвайте ни

Борисов: Лъжците и манипулаторите са там, където искат ВИДЕО

viber icon

Лесно е да коментираш свободата, но трябва и да се свърши доста работа. Тези, които го коментират са там, където искат. Никой не ги е спрял, такива са лъжци и манипулатори.

Това заяви премиерът Бойко Борисов по време на инспекция по строящ се участък от магистрала "Хемус". Заедно с него бе и бившият министър на Министерството на вътрешните работи Младен Маринов.

Думите му идват по повод на речта на президента Румен Радев от паметника "Шипка", където държавният глава остро запита присъстващите дали са очаквали, че някой ще им забрани да празнуват националния си празник.

"Няма по красива гледка от това на работници, които дори на днешния ден с ръце и труд създават бъдеще за страната", заяви премиерът.
 
"Лесно е да коментираш свободата, но трябва и да се свърши доста работа. По свободни надали са били българите някога. Както и да искат да ми изопачат думите, все пак тържества по време на пандемия никой не прави. Трябва да се работи, това е достойно", смята Борисов.
 
"Тези, които го коментират са там, където искат. Никой не ги е спрял, такива са лъжци и манипулатори. Затова аз искам да покажа това – това е българинът – работещ и правещ сам своята история", завърши премиерът.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (9)

Не се гаси туй, що не гасне

Не се гаси туй, що не гасне

03.03.2021 | 17:31

Тирани, всуе се морите! Не се гаси туй, що не гасне! Лучата, що я днес гасите, тя на вулкан ще да порасне! Иван Вазов - „Поля и гори“

Отговори
2 1
Иван Вазов

Иван Вазов

03.03.2021 | 18:16

НА РУСКИТЕ ВОИНИ О, руси, о, братя славянски, защо сте вий тука? Защо сте дошли на полята балкански немили, неканени гости? Желали би вас възхитени да срещнем со сълзи и с китки… Но идете вий настървени, на грозни зовете ни битки! Желали би вас да прегърнем и тоз път сърдечно, горещо. Но взорът ви свети зловещо… Как ръце сега да разгърнем? О, руси! Аз друг път ви славях за подвиг велик и чудесен, високо ви лґкът поставях във мойта душа, в мойта песен! Вий някога знаме Христово развяхте за благо човешко – строшихте ни игото тежко, а днеска ни носите ново!И пак не ви мразим (не крия: обича ви още народа); но любим и свойта свобода, стократно пµ любим я ния. За тоз кумир ние се бием и с чужд, и със близък упорно и няма ний врат да превием пред никакво иго позорно! О, колко ви, братя, жалея! О, как би желал, братя клети, свобода и вам и за нея кат нас да живейте и мрете!

Отговори
2 2
„Опълченците на Шипка“

„Опълченците на Шипка“

03.03.2021 | 18:32

Но вълни по-нови от орди дивашки гълтат, потопяват орляка юнашки... Йоще миг - ще падне заветният хълм. Изведнъж Радецки пристигна със гръм. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . И днес йощ Балканът, щом буря зафаща, спомня тоз ден бурен, шуми и препраща славата му дивна като някой ек от урва на урва и от век на век!

Отговори
3 0
партийно

партийно

03.03.2021 | 17:20

"Няма по красива гледка от това на работници, които дори на днешния ден с ръце и труд създават бъдеще за страната", заяви премиерът.¨ - А партийните фирми, спечелили обществените поръчки, пълнят едно чекмедженце....

Отговори
3 0
Бъбу

Бъбу

03.03.2021 | 15:46

Колкото и да плюете, колкото и да се тресе те от злоба хората много добре виждат кой какъв е и какво прави. Тези които си изливат простащината като плюят и наричат какъв ли не Борисов, хубаво да си знаят че пак той ще е начело на държавата. Тези демагози, курнела и зеления чорап, като не могат да покажат едно полезно нещо свършено за държавата и народа от тях, ходят по мероприятия и обещават на простолюдието мед и масло. Толкова са жалки, толкова са алчни, толкова ще им се стъжни живота като видят резултатите от изборите. Радев и вчера се из,,,, ка на метено като обяви че привикал службите за да нищят събитията с нашите хора които северномакедонците тормозят. То така ли се обявяват тези неща, този чувал ли е нещо за дипломация, време му е да си гледа колиците с домати и да не се меси там където не разбира.

Отговори
2 4
Бълвоч

Бълвоч

03.03.2021 | 16:03

Така става, като се вярва на медиите.

Отговори
1 0
Не думай, бай хЕй!

Не думай, бай хЕй!

03.03.2021 | 13:44

Най-големият лъжец и манипулатор и най-вече престъпник и крадец е толкова побъркан от страх, че вече не се чува какви ги говори. Каквито и проценти да му дават така наречените социолози, колкото и телевизиите и надрисканите му платени журналя да крият президента от народа,МУТРАТА Е ПЪТНИК!!! Във всякакъв смисъл. Вече е достоен за прозвището "проста банкянска п@тка", досущ както поцинкованата кофа, по-известна като проста кърджалийска п@тка. В герб останаха само партийци, мутри и п@тки, без извинение.

Отговори
10 7
Радев е руско чучело

Радев е руско чучело

03.03.2021 | 13:39

Че тая парцалена кукла "пилот" и се разрешава да плещи глупости от шипка е национален позор

Отговори
8 10
Влече си го подземния свят

Влече си го подземния свят

03.03.2021 | 13:36

Скрий се пак в тунела плъх с плъх.

Отговори
12 7

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-добрият вариант за страната след изборите?