Следвайте ни

Борисов към служебните министри: На ваше разположение сме, ако ви трябваме ВИДЕО СНИМКИ

viber icon

Президентът Румен Радев е направил прекрасен избор за всички вас

Ако политическите партии в новоизбрания парламент имаха вашия кураж и смелост, можеше това правителство сега да е с редовен парламент, заяви Бойко Борисов

„В личен план мисля, че президентът Румен Радев е направил прекрасен избор за всички вас“. Това заяви Бойко Борисов към служебните министри, пожелавайки им успех в работата. Церемонията по приемственост се състоя в Гранитната зала на Министерския съвет. 

„Надявам се да работим всички – ние като опозиция и вие като управляващи – за благото на хората. Демокрацията, честните избори. Да не допуснете с машинното гласуване това, за което се опасяват хората“, каза Борисов.

„На ваше разположение сме, ако ви трябваме“, предложи той.

По думите му има „всички аргументи“ да се направи правилно, нормално и демократично предаване на управлението.

„Дотук се стигна, след като нашето правителство на Патриотичния фронт и ГЕРБ изкараха пълен управленски мандат. Ако политическите партии в новоизбрания парламент имаха вашия кураж и смелост, можеше това правителство сега да е с редовен парламент, с огромно мнозинство и да вървим напред. Това не се направи и считам, че не беше правилно. Ние изкарахме пълен мандат, даже сме и отгоре“, изтъкна Бойко Борисов.  

„Ще се опитаме да работим честно, почтено и в интерес на българските граждани. Надявам се да се получи реална приемственост в краткия живот на съществуване на служебния живот. Да бъдем в състояние да изпълним най-важната и основна задача – организирането на изборите без особени сътресения и да поддържаме жизненоважните функции на държавата“, каза служебният премиер Стефан Янев.

 

 

„Пожелавам успех на служебното правителство. Предизвикателствата пред страната са огромни. Да се носи цялата отговорност за държавата не е лесно. Иска се кураж, който ние демонстрирахме през последните 4 години. Ако и партиите в парламента имаха този кураж, сега можехме да имаме редовно правителство, с което да вървим напред.

Основната цел пред кабинета сега е да организира честни и прозрачни избори. По начина, по който го направихме ние - видно и от доклада на ОССЕ. Най-важно е да има приемственост в управлението на пандемията и подкрепата към бизнеса, за което отделихме над 6 млрд. лв.“, каза още Борисов, който сподели видео от предаването на властта.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (11)

JUNAK VELJKO

JUNAK VELJKO

12.05.2021 | 13:17

ЗАТОВА САМО ТЕ ЧЕШАТ ЗАД УШИТЕ, НО СИ СЕДИШ ТУКА И НЕ ТЕ СПАСЯВА НИКОЙ :)

Отговори
0 0
JUNAK VELJKO

JUNAK VELJKO

12.05.2021 | 13:15

ЗАТОВА ТЕ ЧЕШАТ ЗАД УШИТЕ, НО СИ СЕДИШ ТУКА :)

Отговори
0 0
JUNAK VELJKO

JUNAK VELJKO

12.05.2021 | 13:12

КОЛКОТО И ДА ТИ Е ДЪЛЪГ И ПЪРГАВ ЕЗИКА, КЪДЕТО И ДА ГО ВКАРВАШ, ТИ НЕ СИ ОТ ТЯХ - БОГОИЗБРАНИТЕ И НЕ СИ НЕПРИКОСНОВЕН :)

Отговори
0 0
IDE VELJКO, BJEZI SLOBO :)

IDE VELJКO, BJEZI SLOBO :)

12.05.2021 | 13:09

ТРЯБВАШЕ ВМЕСТО ДА ОБИКАЛЯШ С ДЖИПА, ДА КАРАШ ПРАВИ ПРИ СЛОБО :) СЕГА, ЩЕ ТЕ ДОКАРАТ ПРИ МЕН, ОПАКОВАН НАДЛЕЖНО :)

Отговори
0 0
FARAON

FARAON

12.05.2021 | 13:05

РАЗПО РЕТИНА, Я РАЗКАЖИ ЗА МАЛКАТА ВИ ВРЪТКА С БИВОЛ ИЦАТА, ДЕТО ТИ Е ДРУЖКА :) КАЖИ И КОЛКО ПРОЦЕНТА ОТ ОНЯ СТИРОПОР ПО 450ЛЕВА/НА МЕТЪР, СА ЗА ВАС :)

Отговори
0 0
FARAON

FARAON

12.05.2021 | 13:02

КОЛХОЗНИ ПРА СЕТА, КАЗАХ ДЖУДЖЕТО ДА ЗАМИНЕ ЗА ТРИБУНАЛА В ХАГА, ЗА ОФОРМЯНЕ НА ДОКУМЕНТИТЕ, НО ПОСЛЕ, НЕ ПРИ СЛОБОДАН МИЛОШЕВИЧ ДА СЕ УГОЯВА, КАТО НЕГО, А ПРИ МЕН! В НАЙЛОНОВ ПЛИК ДА ДОЙДЕ!

Отговори
0 0
FARAON

FARAON

12.05.2021 | 13:00

ЗОРАНЕ, АБЕ КАКВО СТАВА С ВИНОТО ЗА ГРУ Х ТЯ ЩАТА БИВОЛ ИЦА? КАЗАХ 300 ЛИТРА ЧЕРВЕНО И 300 ЛИТРА БЯЛО ДА И ПРАТИШ. БЯЛОТО ЗА ПРЕЗ ДЕНА ВЪВ ВОДНА ЧАША, ЧЕРВЕНОТО ЗА ВЕЧЕРТА

Отговори
0 0
FARAON

FARAON

12.05.2021 | 12:58

ЖИ ВОТНИ, А ДАЛИ ИМА ТАЙНА ДОГОВОРКА МЕЖДУ ЕВРО, UNTER И КОЛХОЗНАТА СВ ИНЯ, ЗА ОТПУСКАНЕ НА МАЛЪК СТРАТЕГИЧЕСКИ ЗАЕМ НА ХО О БО ДЖУДЖЕТО, ПОД ФОРМАТА НА МАГИСТРАЛИ, АРЕНА, САНИРАНЕ, МЕТРО... ДОКАТО БО ЙНАТА ЛЕГЕНДА И АЛИБИ ЗА ВНЕДРЯВАНЕ НА ПРА СЕТО КАРНАВАЛ НИЙ БЪДАТ ГОТОВИ? РАЗБИРА СЕ ВСИЧКО ТОВА ПРИ АКТИВНОТО УЧАСТИЕ НА ГРУ Х ТЯЩАТА БИВОЛ ИЦА :)

Отговори
0 0
Пловдив

Пловдив

12.05.2021 | 12:28

Така се предава властта - с добри пожелания, с похвали и надежда новите да поемат отговорността и да работят за обществото и България. Не със заплахи гарнирани с очевадни и нагло манипулативни лъжи. Този кабинет можеше да бъде съставен и при работещ Парламент, но фатмака няма желание за нормално функциониране на държавните институции, а само да обслужва личния си интерес и огромното си его.

Отговори
4 2
Фатмака

Фатмака

12.05.2021 | 12:33

не може да нареди на партията на учиндолския, който хабер си няма от управление да направи кабинет, бе суджук. Това да не е Герб където твоя вожд даже не го избират.

Отговори
3 0
Фатмака

Фатмака

12.05.2021 | 12:35

огромното его е на твоята мутра, която 12 години се хвали какво бил направил при положение, че България е на последно място по всичко и на първо място по смъртност.

Отговори
4 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?