Следвайте ни

Борисов към Русия: Спрете да шпионствате!

viber icon

"Заявявам към ръководителите на руските дипломати: "Спрете да шпионствате в България". Това  каза министър-председателят Бойко Борисов по време на обиколката си днес в Силистра по повод разкритата от прокуратурата група за шпионаж в полза на Русия и задържаните шестима души.

"За пореден път радиомълчанието на някои институции в България е оглушително, когато се нарушава националната ни сигурност от чужди служби, аз искам да кажа, че когато нашите служби - военно разузнаване,контраразузнаване, докладваха за това което има като шпионска мрежа в България съм ги окуражил максимално. 

Поздравявам българските служби за професионалната работа и за това, че успешно пазят страната ни. С Русия имаме добро партньорство в редица сфери, но тази шпионска дейност трябва да спре!

България все така решително ще отстоява националната си сигурност и евроатлантическа принадлежност - гарантирана от диверсификацията на газовите доставки, модернизацията на армията и от предстоящото присъединяване към Еврозоната", заяви премиерът.

Той каза още, че иска да благодари и на главния прокурор Иван Гешев за личната му ангажираност, защото "това не е правено досега".

Още от категорията

Виж всички

Коментари (8)

УМЕН

УМЕН

21.03.2021 | 01:26

НАЙ Страшното е че цървули си позволяват да продават държавата ни русия иска да ни зароби и затрие както ЗАТРИ ВОЛЖКА БЪЛГАРИЯ и тук си позволяват даже и да пишат тук хора които не са Българи и тези неща за тях са нещо нормално цялата ни държавна администрация се състои от хора които не са Българи нестига че сме им дали тази работа от добра толерантност от наша страна а те така ни се отблагодаряват като ни продават за жълти стотинки....

Отговори
1 0
Въпрос за износ

Въпрос за износ

20.03.2021 | 23:02

А дали НАЛИ няма да бъде по добре по най бързия начин да изритаме цялата еврейска подла пасмина от България Ко жъ кайш по въпроса еврейска гнидо

Отговори
0 0
Нали

Нали

20.03.2021 | 19:08

Защо Румен Радев мълчи като бит пeдераст? Заловени са предатели на родината, които ги грози затвор от 15 години всеки! Обвиненията са сериозни и подплатени с доказателства събирани с месеци! Сто на сто е замесен и той! Казвам ви, колкото по-рано изритаме този продажник от президентството, толкова по-добре за майка България!

Отговори
5 4
Нали

Нали

20.03.2021 | 19:02

Истината е, че руснаците много ги е страх от новите ни самолети! Дори само с 8 F16 можем да държим в шах базите им в Крим! Най-много ги е шубе от радарите и ракетите въздух-въздух на вайпърите! На практика с радара на един самолет от наша територия можем да следим и прехванем всеки вмирисан ватник в момента на излитане от базата му!

Отговори
6 4
Брей Виж го ти Тиква

Брей Виж го ти Тиква

20.03.2021 | 18:42

Да бе Тикво Веднага спряха да разглеждат ония рисунки за който на твойте еврейски другари даде авансово 3 милиарда потни измъчени от Българския народ пари Но Мутро еврейска ние няма да спрем да те следим къде кътъш куфарчетата Защото това е част от нашия пот а той е май по важен от някаква Национална сигурност Нашата пот Тиквун Не твоята лой

Отговори
3 4
Ковидчо:

Ковидчо:

20.03.2021 | 17:51

Щеше да е смешно, ако не беше трагично!

Отговори
5 3
Сик

Сик

20.03.2021 | 17:17

Кое ти шпионстват, бе суджук ? Имаме 1 самолет и то руски, останалата техника е тя руска отпреди 30 години. То армия няма той говори, че го шпионствали ? България имаше 250 самолета и никой не разбра как бяха купени навремето. Сега си предплатил 8 щайги за които завода още не е построен.

Отговори
8 5
Нали

Нали

20.03.2021 | 18:52

В бройката на тези 250 самолета влиза ли оня на пилоните на портала на граф Игнатиево?

Отговори
7 4

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-добрият вариант за страната след изборите?